OnePipe – laadusta tinkimättä

OnePipe tuoteperheen tuotteet ovat LVI-WaBeKin tarkkaan valitsemia tuotteita ja tuotekokonaisuuksia Suomen markkinoille. OnePipe tuotteilla varmistat kustannustehokkaan toteutuksen laadusta tinkimättä.  

OnePipe tuotteiden valinnassa kiinnitämme erityistä huomiota tuotteiden kestävyyteen ja soveltuvuuteen Suomen rakentamiseen ja siihen, että tuotteissa on juuri ne ominaisuudet, joita tuotteessa tarvitsee olla hyvän ja laadukkaan toteutuksen kannalta. Hyvä hinta-laatusuhde on jokaisen OnePipe tuotteen vakio-ominaisuus! OnePipe tuotteita on saatavilla seuraavissa tuotekokonaisuuksissa ja täydennämme valikoimaamme jatkuvasti.

Siirry haluaamaasi tuotekokonaisuuteen klikkaamalla alla olevia linkkejä!


OnePipe lattialämmitys

Miellyttävää lämpöä koteihin ja työpaikoille!

Lämmitysjärjestelmän toimivuus Suomen vaihtelevassa ilmastossa on ensiarvoisen tärkeää kodin ja työpaikkojen viihtyisyyden kannalta. OnePipe-lattialämmitys takaa miellyttävän lämmityksen, joka on luotettava ja helppo käyttää.

Helposti asennettava lattialämmitys

OnePipe -lattialämmitys täyttää kaikki eurooppalaiset standardit. Tuotteilla on 10 vuoden tehdastakuu. Helppokäyttöinen järjestelmä on turvallinen, luotettava ja terveellinen – se muun muassa vähentää huonepölyn nousemista ilmaan. Myös asentaminen sujuu näppärästi.

Energiatehokas

Koska OnePipe -lattialämmitys toimii minkä tahansa energialähteen kanssa, voit aina valita juuri sinun käyttöösi sopivimman vaihtoehdon – kaukolämmön, maalämmön, ilmavesilämpöpumpun, aurinkoenergian, öljy-, puu-, pelletti- tai hakelämmityksen. Järjestelmän oikein mitoitettu putkikoko takaa ihanteellisen virtaaman putkistoissa – ja samalla se varmistaa parhaan energiatehokkuuden. OnePipe-lattialämmitys onkin erinomainen ratkaisu nykypäivän rakennusten lämmitysjärjestelmäksi.

OnePipe-lattialämmitysjärjestelmän edut

Järjestelmän suunnittelun lähtökohtana on tuoda markkinoille yksinkertainen ja toimiva lattialämmitysjärjestelmä, joka on suunniteltu suomalaiseen rakentamistapaan. Tämä on johtanut luotettavaan järjestelmään, jonka käyttö ja asennus on helppoa ja sen ovat huomanneet myös asiakkaamme.

Asiantunteva suunnittelu yhdistettynä laadukkaisiin Euroopassa ISO9001-sertifioidussa tuotantolaitoksessa valmistettuihin komponentteihin tuottavat järjestelmän, mikä ei vaadi suuria ponnisteluita asennuksessa tai sen jälkeen.

Luotettavuuden ja pitkäikäisyyden vuoksi suosituimpia termostaattimallejamme ovat mekaaniset, 230V jännitteellä toimivat termostaatit. Termostaatissa on peitekehys, joka helpottaa kojerasia-asennusta.

Toimilaitteen pistokeliitäntä sekä mahdollisuus avata toimilaite käsin sitä irrottamatta auttavat järjestelmän vaivattomassa käyttöönotossa ja säästävät kuluja. Ilmaus voidaan tehdä myös toimilaitetta irrottamatta ja asennus onnistuu ilman ylimääräistä voimaa, kun venttiili ei vastusta asennusta. Kiinteistön omistajalle pistokeliitäntä tarkoittaa huollon helppoutta. Toimilaitteen vaihtoon ei tarvita sähköalan ammattipätevyyttä.


OnePipe PEX – markkinoiden turvallisin käyttövesijärjestelmä

OnePipe PEX-järjestelmällä toteutat käyttövesiasennukset nopeasti ja turvallisesti käyttäen pistoliittimiä tuotteiden yhdistämisessä toisiinsa. OnePipe-pistomuhvien ansiosta asennus on helppoa ilman erikoistyökaluja. Lisäksi muhvit voidaan avata tarvittaessa.

Järjestelmän peruselementti on puhtaudeltaan ylivoimainen PEX-c -putki, jonka ristisilloitusprosessi tehdään ilman kemikaaleja. Putket on saatavilla myös happidiffuusiosuojattuina, jolloin ne soveltuvat lämmitysasennuksiin.

Valikoimasta löytyy pistoliitin jakotukit, liittimet sekä hanakulmarasia.


OnePipe säteilijät

OnePipe vesikiertoiset säteilypaneelit soveltuvat sekä lämmitykseen että jäähdytykseen useisiin erilaisiin kohteisiin. OnePipe -line malliston paneelit ovat erinomainen valinta varastoihin, teollisuuteen urheiluhalleihin ja liikeiloihin. OnePipe -panel valikoimasta löydät puolestaan sopivan ratkaisun niin toimistotiloihin, julkisiin tiloihin kuin myös asuinrakennuksiin. Tuotevalikoimamme on kattava sisältäen kaiken mitä täydellisen järjestelmän asentamiseen tarvitset. Lisäksi tarjoamme teknisen tuen niin järjestelmän suunnitteluun kuin asentamiseen.

OnePipe -line, vesikiertoiset säteilypaneelit

OnePipe -line säteilypaneelit soveltuvat varasto-, teollisuus-, liike- ja urheiluhallien lämmitys- ja jäähdytyskäyttöön. Säteilylämmitys sopii myös korkeisiin halleihin. Säteilylämmitysjärjestelmä lämmittää ilman sijasta ympäröivät pinnat ja mahhdollistaa näin matalamman sisälämpötilan perinteiseen lämmitysjärjestelmään verrattuna. Paneelit on sertifioitu standardin EN-14037 mukaisesti.

  • Suuri hyötysuhde ja energiasäästö verrattuna tavanomaisiin lämmitysjärjestelmiin.
  • Parhaat sisäilmaolosuhteet: tasainen sisälämpötila, vedoton, äänetön ja pölytön järjestelmä.
  • Sama järjestelmä mahdollistaa viilennyksen ja lämmityksen.
  • Muuntojoustava ja huoltovapaa järjestelmä.
  • Yhteensopiva kaikkien energialähteiden kanssa.
  • Täydellinen järjestelmä: kytkentäletkut, ripustus- ja kannatustarvikkeet, säätöventtiilit ja toimilaitteet. Suunnittelu ja tekninen tuki suunnittelijoille, tekninen tuki urakoitsijoille.
OnePipe -panel, vesikiertoiset lämmitys- ja jäähdytyspaneelit

OnePipe -panel säteilypaneelit ovat optimaalinen valinta toimisto- ja liiketilojen, julkisten tilojen sekä asuinrakennusten lämmitykseen ja jäähdytykseen.

Säteilypaneelilla varmistat erinomaiset sisäilmaolosuhteet ilman vetoa, ääntä ja pölyä. Paneelit voidaan asentaa vapaasti riippuvana tai ne voidaan integroida osaksi alakattorakennetta.

  • Helppo asentaa niin uudis- kuin saneerauskohteisiin.
  • Yhteensopiva kaikkien energialähteiden kanssa.
  • Muuntojoustava ja huoltovapaa järjestelmä.
  • Käyttökohteita: toimistot, koulut, asunnot, hotellit, palvelutalot, sairaalat, liiketilat ja julkiset tilat.

OnePipe lämminvesivaraajat ja työsäiliöt

OnePipe lämminvesivaraajien valikoimasta löydät juuri oikeanlaisen varaajan jokaiseen käyttötarkoitukseen. Lämminvesivaraajat toimivat niin tasaussäiliöinä kuin energiavaraajina. Jokaisesta kokoluokasta löytyy mallit ilman lämmityskierukkaa sekä yhdellä tai kahdella kierukalla.

Vakiomalliset varaajat ovat kokoluokassa 100-3000l pyöreinä sekä ovaali säiliöillä. Jokaisessa varaajassa on optimoitu putkiyhteiden määrät ja paikat siten, että ne sopivat useisiin käyttötarkoituksiin.

Varaajien eristeet toimitetaan irtolohkoina, mikä helpottaa asennusta ja kuljetusta. Lämpöeristeen paksuus on mallista riippuen 50-100 mm. Varaajat toimitetaan omalle lavalle pakattuna, joten varaajan kuljetus on helppoa myös työmaalla.

Lämmityskierukka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä (AISI316L) ja se on tyyppihyväksytty käyttövedelle. Lämmityskierukoita voidaan käyttää käyttöveden lämmitykseen- ja esilämmitykseen, tai siihen voidaan kytkeä esimerkiksi aurinkokeräin.

Kiinnostuitko?
Täytä ja lähetä yhteydenottopyyntö.

Kerromme mielellämme lisää!

Jätä yhteydenottopyyntö