LVI-WaBeK työpaikkana - LVI-WaBeK

Lue, millaista meillä on työskennellä!

Joukossamme työskentelee suuri joukko oman alansa ammattilaisia mm. logistiikasta ostoon, myynnistä viestintään ja IT:stä talouteen. Lue alta, millaista meillä on työskennellä. Ja jos kiinnostuit, niin hae ihmeessä SuperService-tiimiimme!

Viisi syytä työskennellä WaBeKissa:

Toteutamme sen, minkä olemme luvanneet. Tavoitteemme on aidosti auttaa asiakasta säästämään aikaa ja rahaa ja sen me myös teemme!

Kartoitamme säännöllisesti työhyvinvointia erilaisten kyselyiden avulla, jotta voimme mahdollisimman tehokkaasti parantaa työympäristöä.

Yrityksemme palvelukokonaisuus kehittyy jatkuvasti ja luomme avoimen sekä innovatiivisen ilmapiirin, jossa kaikki uudet ideat otetaan vastaan.

Hyvä työilmapiiri on meille erityisen tärkeää ja järjestämmekin säännöllistä tykytoimintaa.

”Välit esimieheni kanssa ovat hyvät” -väite viimeisimmässä työhyvinvointikyselyssämme sai arvosanan 4,64/5.

Liity sinäkin tähän huippuporukkaan!


Meillä on hyvä yhteishenki sekä tekemisen meininki! – Ari, palvelumyynti

Töissämme on huipputiimi ja työaikamme ovat hyvät! Työ on vaihtelevaa sillä ikinä ei tiedä mitä seuraava päivä tuo tullessaan. – Juha, asiakaspäällikkö

Työpaikkamme kannustaa pitämään huolta itsestään ja terveydestään esimerkiksi kilpailujen ja palkintojen avulla. Hyvällä fiiliksellä painetaan hommia ja oma tiimi on huippu! – Hanna, osto


Muiden muassa näitä etuja tarjoamme työntekijöillemme:

  • Turvallinen ja ergonominen työympäristö: olemme panostaneet sähköpöytiin, työtuoleihin sekä seisoma-alustoihon työntekijöidemme toiveesta
  • Laadukkaat laitteet työtehtävästä riippuen: tietokoneet, puhelimet, vastamelukuulokkeet, modernit ohjelmistot sekä muut tarvittavat välineet
  • Yhteiset säännölliset kokoontumiset kahvien tai aamupalan merkeissä
  • Henkilökuntaedut tuotteistamme
  • Koulutus henkilökohtaisten tarpeiden mukaan sekä työtehtäviin liittyvät jatkuvat koulutukset
  • Liikunnan tukeminen mm. kuntosalijäsenyyksien sekä yrityksen sisäisten kamppisten merkeissä
  • Työn joustavuus mm. loma-aikatoiveissa sekä vaihtuvissa elämäntilanteissa. Lisäksi meillä on tehty hybridimallilla töitä jo vuosia, vaikkakin kannustamme myös lähityöhön hyvän kommunikaation sekä avoimen ilmapiirin ylläpitämiseksi.


Avoinna olevat työpaikat ja avoin hakemus

Avoinna olevat työpaikkamme löydät ”Töihin meille” -sivultamme. Jos avoimia paikkoja ei juuri tällä hetkellä ole tai sinusta tuntuu etteivät paikat ole sinua varten, jätä meille rohkeasti avoin työhakemus ja kerro, millaisista töistä olet kiinnostunut. Etsimme jatkuvasti huipputiimiimme uusia innokkaita työntekijöitä!