Yhteistyöllä lisäarvoa asiakkaillemme


Hyvät yhteistyökumppanit ovat meille kaikki kaikessa. Yksinkertaisesti siksi, että LVI-WaBeK Oy haluaa tarjota asiakkailleen huippulaatua niin tuotteissa kuin palveluissa. Niinpä olemme iloisia ja ylpeitä saadessamme työskennellä muun muassa näillä sivuilla mainittujen osaajien kanssa.

Menestys tehdään yhdessä

Arvostamme kumppanuudessa avoimuutta, keskinäistä luottamusta ja osaamisen jakamista – ja sitä kautta lisäarvon tuottamista sekä toisillemme että WaBeKin asiakkaille. Pyrimme aktiivisesti siihen, että jokainen valikoimissamme oleva laadukas tuote vastaa juuri oikeaan tarpeeseen ja päätyy asiakkaidemme työmaille.

Osa tätä prosessia on oma palveluketjumme asiantuntevista myyjistä ainutlaatuiseen SuperService-konseptiin asti. Asiakkaamme arvostavat sitä, ja se hyödyttää myös kumppaneitamme.

LVI-WaBeK Oy on – ja haluaa jatkossakin olla – suunnannäyttäjä LVI-tukkukaupassa. Oman osaamisemme ja näkemyksemme lisäksi tarvitsemme siihen alansa parhaita yhteistyökumppaneita.

”Kuten kaikessa toiminnassamme, panostamme laatuun myös yhteistyökumppanien valinnassa. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Jatketaan yhdessä eteenpäin, näissä merkeissä ja avoimesti.”

Kimmo Pelkonen, toimitusjohtaja

Ylpeänä esittelemme yhteistyökumppaneitamme!

grohe