Vedenmittauksen ja huoneistoautomaation edelläkävijä

LVI-WaBeKin kanssa WCOM-Groupiin kuuluvan Metecin järjestelmän avulla voit mitata mm. vedenkulutusta, lämpötilaa, sisäilman kosteutta ja hilidioksidipitoisuutta, lämpö- ja sähköenergiaa sekä salaojien toimintaa.

Vedenmittaus ja muut mittausominaisuudet

Etäluettava huoneistokohtainen järjestelmä mittaa vedenkulutusta, huoneistojen lämpötilaa, sisäilman kosteutta ja hiilidioksidipitoisuutta, lämpö- ja sähköenergiaa sekä salaojien toimintaa. 

Tarkka, lähes reaaliaikainen huoneistokohtainen mittaus on saatavilla kaiken kokoisiin taloyhtiöihin.

Laajennettavissa oleva järjestelmä – tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeisiin

Huoneistokohtainen vedenmittausjärjestelmä koostuu
väylään liitettävistä vesimittareista ja järjestelmän keskusyksiköstä, joka kerää mittaustiedot talteen. Tiedot päivittyvät keskusyksiköltä automaattisesti Metec VesiPlus-luentapalveluun, jossa ne ovat taloyhtiön ja isännöitsijän saatavilla lähes reaaliaikaisesti. Pienissä taloyhtiöissä ja paritaloissa voidaan myös hyödyntää mittareita, jotka lähettävät tietonsa suoraan luentapalveluumme. 

Järjestelmä on laajennettavissa myös muihin mittauksiin. Samaan järjestelmään on mahdollista liittää vesimittarien lisäksi huoneistojen sisälämpötilan, kosteuden ja hiilidioksidipitoisuuden mittaukset, sekä lämpö- ja sähköenergian ja salaojien toiminnan mittaukset.

Kattavalla mittausominaisuuksien valikoimalla saadaan erinomaiset valmiudet veden ja energian säästöön ja samalla asuinolosuhteiden parantamiseen. 

Metec Oy | myynti@metec.fi | +358 20 703 2970

LVI-WaBeK Oy | myynti@lvi-wabek.fi | +358 20 1555 250

WCOM-Group | Together we are more

WCOM-Groupin missiona on tuottaa rakennusalalle tuottavaa ja parempaa LVI-palvelua. WCOM-Groupiin kuuluvat LVI-WaBeKin lisäksi Metec Oy sekä Wa-Plan Oy.

Kiinnostuitko?
Täytä ja lähetä yhteydenottopyyntö.

Kerromme mielellämme lisää!

Jätä yhteydenottopyyntö