LVI-alan parasta palvelua ja osaamista tänään – ja myös tulevaisuudessa.


Kuuntelemme tarkoin korvin asiakkaidemme tarpeita ja reagoimme palveluilla niihin nopeasti ja ketterästi. Etsimme jatkuvasti uusia, luovia ja kekseliäitä ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme.

Kaiken perustana ovat laaja kokemuksemme LVI-alalta, ja hyvä, oikea-aikainen toimitusvarmuus. Kehitymme joka päivä ja yllätämme asiakkaamme aina paremmalla palvelulla.

Katse tukevasti tulevaisuudessa

Parasta palvelua ja osaamista tänään – ja myös tulevaisuudessa. Pystyäksemme tähän seuraamme koko ajan valppaasti asiakkaidemme toiveita, alan kehitystä ja uusia tuulia sekä markkinoiden tarjontaa. Luovuus, kekseliäisyys ja rohkeus katsoa asioita uudesta näkökulmasta ovat oivallisia menestyksen avaimia meille kaikille.

Jokainen alan ammattilainen voi olla mukana tässä prosessissa. Vaikka lopulta vain taivas olisi rajana, kehitys ja muutokset alkavat usein hyvinkin pienistä käytännön oivalluksista, tavoista tehdä toisin, kokemuksista omassa työssä. Tervetuloa viemään alaa eteenpäin kanssamme – jutellaan, kun tavataan! Siitä se lähtee.

”Kiitämme asiakkaitamme ja alan toimijoita kaikesta palautteesta. Arvostamme myös arkisia juttuhetkiä, työkokemuksia ja kuulumisia. Ne kaikki yhdessä vievät alaa ja palveluamme eteenpäin.”

Kimmo Pelkonen, toimitusjohtaja

Alussa oli näkemys

LVI-WaBeK Oy ja sen ainutlaatuinen SuperService ovat lähteneet liikkeelle suomalaisen omistajayrittäjän, toimitusjohtaja Kimmo Pelkosen näkemyksestä: hyvässä kumppanuudessa on oltava aidosti kiinnostuneita asiakkaan työn tuottavuudesta. Siksi yrityksen on menestyäkseen kyettävä tarjoamaan aivan uudenlaista palvelua.

2004 avattiin aputoiminimi Uudenmaan LVI-Keskus. Tämä lvi-tukkukauppa toimi 400 m²:n kellaritiloissa Tuusulassa. Ensin oli siis vain yrittäjä ja pieni varasto. Parin vuoden kuluttua yritys muutti Vantaan Petikkoon ja vaihtoi nimekseen LVI-Keskus Suomi Oy. Samalla urakointiyhtiö eriytettiin toiseen yhtiöön, ja tämän yrityksen varsinaiseksi liiketoiminnaksi tuli lvi-tuotteiden tukkukauppa ja maahantuonti.

Toiminta laajenee ja kasvaa

Vuonna 2007 avattiin ensimmäinen sivutoimipiste Lempäälään. Samana vuonna yrityksen nimi suojattiin ja vaihdettiin LVI-WaBeK Oy:ksi. WaBeK tulee saksan kielen sanoista Wasser (vesi), Beheizung (lämmitys) ja Klimatechnik (ilmastointi).

Vuonna 2014 verkkokauppa sinänsä oli jo vakiintunutta, mutta LVI-WaBeK halusi viedä sen konkreettisesti työmaalle asti, asentajien omiin varastoihin. Ratkaisuksi syntyi SuperService-palvelukonsepti – maailman ensimmäinen mobiiliin etälukutekniikkaan (NFC) perustuva tilausjärjestelmä.

2015 Pelkonen myi koko osake-enemmistönsä perustamastansa LVI-urakointiliike LVI-Nordic Oy:stä ja panostaa nyt entistä vahvemmin LVI-tukkukauppaan. Päätoimipaikkamme on nykyään Espoossa.  SuperService-palveluumme kuuluvat, 24/7 palvelevat Wa’Center-noutotukut on nyt avattu Helsinkiin, Turkuun, Lempäälään, Tampereelle, Ouluun ja Jyväskylään – ja lisää on suunnitteilla!