WCOM-Group | Together we are more

Kolmen yhtiön voimin WCOM-Groupin missiona on tuottaa rakennusalalle tuottavaa ja parempaa LVI-palvelua. WCOM-Groupiin kuuluvat LVI-WaBeKin lisäksi Wa-Plan Oy sekä Metec Oy.

LVIAS-suunnittelua sekä tuoteoptimointia

Wa-Plan tarjoaa LVIAS-suunnittelun lisäksi vahvan osaamisen tuotteiden kustannusoptimointiin, tuotevertailuun, materiaalien massoitteluun, tuotteiden tilaamiseen ja dokumentointiin. Kustannusoptimointi sekä tuotevertailupalvelut ovat tarjolla LVI-suunnittelutoimistoille sekä rakennuttajille.

Wa-Plan toteuttaa asiakkaan toiveita kuunnellen laadukkaan kokonaisuuden ja huomioi kohdekohtaisesti suunniteltujen tuotteiden hinnat, asennusajat sekä elinkaaren. Suunnittelukynä jättääkin aina jäljen, joka tuottaa asiakkaille selvää rahaa!

www.wa-plan.fi

Tuottavaa ja turvallista tukkukauppaa

Laadukas ja turvallinen tuotesortimentti pitää sisällään 20000 tuotenimikettä heti toimituksiin.

Tuotteet ovat asiakkaiden saatavilla 24/7 Wa’Shop -web-kaupassa, 24/7 Wa’Center -myymälöissä tai 24/7 Wa’Cont ja 24/7 Wa’Store -myymälöissä.

​​Palvelun ydin on patentoidussa SuperService
-konseptissa, joka sisältää Suomen ensimmäiset aina avoinna olevat LVI-tukkumyymälät Wa’Centerit, Wa’Cont- ja Wa’Store -kaupintavarastot sekä logistisen konseptin Wa’Truckin.​ Lisäksi SuperService-palveluihin kuuluvat mm. Wa’Exact täsmätoimitus sekä Wa’Box asentajan tarvikepakki.

Vedenkulutuksen ja huoneisto-olosuhteiden mittausta

Toimintavarmin ratkaisu huoneistokohtaisiin mittauksiin.

Automaattisesti etäluettavat vesimittarit, olosuhdemittaukset, raportointi ja analytiikka ovat yhtiön keskeisimmät palvelut.

Metecin tunnettu toimintavarmuus on valittujen tarkkojen ja luotettavien komponenttien sekä paikanpäällä tehtävän mittarikohtaisen käyttöönoton summa.

www.metec.fi