Haemme myymälän-/yksikönpäällikköä luotsaamaan Herttoniemen uutta Wa’Center-myymäläämme!

Yksikönpäällikkönä vastaat myymälän toiminnasta ja sen kehittämisestä yhdessä myymälän henkilökunnan sekä alueen vastuuhenkilöiden kanssa.

Saat vastuullesi uuden myymälän luotsaamisen ja mahdollisuuden oman kädenjälkesi näkymiseen sen kehittämisessä.

Sinulle on kertynyt LVI-alan tuntemusta myynnin parista, omaat rautaisen palveluasenteen ja meille ominainen SuperService-asenne ja -asiakaslähtöisyys ohjaa tekemistäsi. Sinusta huokuu halu saada aikaan tuloksia ja löydät keinot niiden toteuttamiseksi.  Olet pelintekijä, jolla on kyky tuottaa tulosta tekeviä ratkaisuja yhdessä ja yksin. Elämäntapasi mahdollistavat työskentelyn korkealla energiatasolla ja saat itsestäsi useimmiten parhaan irti.

Odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä:

  • Intohimoa myymälämyynnin kehittämiseen
  • Avointa, positiivista ja kehittämishaluista otetta
  • Yhteistyö- ja organisointikykyä
  • Kokemusta esihenkilönä toimimisesta
  • Määrätietoista tekemistä tavoitteiden saavuttamiseksi
  • Ja tietenkin meitä kaikkia wabeklaisia yhdistävää SuperService-asennetta

LVI-WaBeKissa keskitymme asiakastyöhön ja asiakkaiden tarpeisiin palvelevalla asenteella ja haluamme tarjota heille alan parasta asiakaskokemusta. Olemme joustava ja ketterä yritys, reagoimme nopeasti sekä kehitämme palvelumallejamme yhdessä asiakkaiden kanssa.

Meillä pääset osaksi tiimiä, jossa voit vaikuttaa omaan työhyvinvointiisi mm. säännöllisen työhyvinvointikartoituksemme puitteissa. Ihmiset – niin asiakkaat kuin työntekijät – ovat toimintamme keskiössä, ja tuemme työntekijöitämme mm. liikunnallisissa harrastuksissa.

Tarjoamme paikan kasvavassa ja innovatiivisessa työympäristössä sekä hyvän, tuloksiin sidotun kannustinjärjestelmän.

Luonnollisesti tarjoamme käyttöösi myös laadukkaat työkalut työsi tekemiseen.

Haluatko kuulla lisää avoinna olevasta tehtävästä? Tai siitä, millaista meillä on olla töissä?
Vastauksia kysymyksiisi antaa Etelä-Suomen aluepäällikkö Timo Laukkanen, 044 3366 826, timo.laukkanen@lvi-wabek.fi.

Tutustu myös viiteen hyvään syyhyn työskennellä LVI-WaKeK:ssa, sekä somekanaviimme, joissa #wabekpower-tunnisteen alle keräämme satunnaisia otoksia työstämme & WaBeKista!

Lähetäthän hakemuksen palkkatoiveen sekä CV:n kera sähköpostitse osoitteeseen rekry@lvi-wabek.fi viimeistään 20.3.2023. Lisääthän sähköpostin aihekenttään tunnisteeksi ”yksikönpäällikkö Herttoniemi”.

Saatamme edetä hakuprosessissa jo ennen sen päättymisajankohtaa, joten älä suotta jää odottamaan, mikäli haluat osaksi tiimiämme.

Toivottavasti tapaamme haastattelussa!