Haemme Espooseen taloussihteeriä

Taloussihteerinä työtehtäviisi kuuluvat palkanlaskenta ja siihen liittyvät muut tehtävät, asiakastilien hoitaminen, myyntilaskutustyö sekä ostolaskujen tiliöinti. Lisäksi tehtäviin sisältyy muita taloushallinnon sekä kirjanpidon avustavia tehtäviä sekä yleisiä toimistotöitä.

Omaathan tehtävään soveltuvan koulutuksen sekä muutaman vuoden kokemuksen vastaavista tehtävistä. Arvostamme aiempaa kokemusta kirjanpidosta, kaupan alan TES-tuntemusta, Lemonsoft-järjestelmäosaamista sekä vastuullista ja täsmällistä työskentelyotetta. Yhtiömme koko toimintaa ohjaa vahva SuperService-palveluasenne, jota toivomme myös sinulta löytyvän niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa työskentelyyn.

Positio on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Töiden alku 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan.


Toimitilamme sijaitsevat Espoon Koskelossa.

Työskentelemme hybridimallilla, ja osittaisen etätyömahdollisuuden ohella kannustamme lähityöhön hyvän kommunikaation sekä avoimen ilmapiirin ylläpitämiseksi.

Meillä pääset osaksi tiimiä, jossa voit vaikuttaa omaan työhyvinvointiisi mm. säännöllisen työhyvinvointikartoituksemme puitteissa. Ihmiset – niin asiakkaat kuin työntekijät – ovat toimintamme keskiössä, ja tuemme työntekijöitämme mm. liikunta- ja hyvinvointisetelein sekä kouluttautumismahdollisuuksin. Toki tarjoamme käyttöösi myös laadukkaat laitteet työsi tekemiseen.

Haluatko kuulla lisää avoinna olevasta tehtävästä? Tai siitä, millaista meillä on olla töissä?

Vastauksia kysymyksiisi antaa talouspäällikkö Nina Patja, nina.patja@lvi-wabek.fi

Käy myös kurkkaamassa somekanavamme sekä hiljattain käyttöönotettu Instagram-tunniste #wabekpower, jonka alle keräämme satunnaisia otoksia työstämme & WaBeKista!

Mikäli tunnistat itsesi hakukuvauksestamme, ja haluat osaksi SuperService-tiimiämme, emme malta odottaa hakemustasi!  

Haku on avoinna 10.6.2022 asti, mutta lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen pikaisesti osoitteeseen rekry@lvi-wabek.fi, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisääthän sähköpostin aihekenttään tunnisteeksi ”taloussihteeri”.