Hyppää mukaan Varsinais-Suomen kasvuumme!

Etsimme joukkoomme vahvaa LVI-myynnin ammattilaista tukemaan jatkuvalla kasvu-uralla olevaa Varsinais-Suomen myyntiä. Myyntipäällikkönä tärkein tehtäväsi on uusien asiakkaiden hankinta. Lisäksi kehität olemassa olevia asiakassuhteita erinomaisten tiimityötaitojen siivittämänä.

Kenttämyynnin toimenkuvana on aktiviinen asiakastyöskentely koko Varsinais-Suomen alueella, joten tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää intohimoa niin myyntiin kuin asiakkuuksien monipuoliseen hoitoon.

Odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä

  • SuperService-henkistä asiakaspalvelukykyä ja -asennetta
  • positiivista paloa myyntiin sekä asiakkuuksien ammattimaiseen haltuunottoon
  • valmiutta liikkua kentällä asiakkaiden parissa
  • kykyä kehittää positiivisella otteella myyntiä koko Varsinais-Suomen alueella
  • kokemusta LVI-alan myyntitehtävistä

Palamme halusta palvella asiakkaitamme joka päivä paremmin, ja tähän SuperService-tiimiimme kutsumme juuri sinua!

Tarjoamme paikan kasvavassa ja innovatiivisessa työympäristössä sekä hyvän, tuloksiin sidotun kannustinjärjestelmän. Jatkuva tuote- ja palvelukehityksemme mahdollistaa työntekijöillemme menestyksellisen talotekniikka-alan uran.

Meillä pääset osaksi tiimiä, jossa voit myös vaikuttaa omaan työhyvinvointiisi mm. säännöllisen työhyvinvointikartoituksemme puitteissa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Haluatko kuulla lisää avoinna olevista tehtävistä? Tai siitä, millaista meillä on olla töissä?

Vastauksia kysymyksiisi antavat myyntijohtaja Timo Sarlin (020 7032 557, timo.sarlin@lvi-wabek.fi) sekä Varsinais-Suomen aluemyyntipäällikkö Hannu Kotkaslahti (020 1555 164, hannu.kotkaslahti@lvi-wabek.fi).

Käy myös kurkkaamassa somekanavamme sekä hiljattain käyttöönotettu Instagram-tunniste #wabekpower, jonka alle keräämme satunnaisia otoksia työstämme & WaBeKista!

Mikäli tunnistat itsesi hakukuvauksestamme, ja haluat osaksi SuperService-tiimiämme, emme malta odottaa hakemustasi!  

Haku on avoinna 25.4.2022 asti, mutta lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen pikaisesti osoitteeseen rekry@lvi-wabek.fi, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisääthän sähköpostin aihekenttään tunnisteeksi ”myyntipäällikkö Turku”.

Oletko sinä SuperService-tiimimme seuraava jäsen?