Pirkanmaan kaksi myymäläämme, Lempäälän sekä Tampereen Teivon Wa’Centerit, kasvavat vauhdilla, ja tätä kasvua tukemaan ja vauhdittamaan tarvitsemme lisävahvistuksia tiimiimme!

Haemmekin palvelumyyjiä molempien myymälöiden asiakaspalveluun, sekä kenttämyynnin ammattilaista koko Pirkanmaan alueelle.

Palvelumyyjät Tampereelle sekä Lempäälään

Haemme Pirkanmaalle kahta palvelumyyjää, joista toinen sijoittuu Tampereen Teivon myymälään, toinen Lempäälän myymälään. Palvelumyyjän tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu niin myymälässä kuin puhelimitse, tarjousten ja tilausten tekeminen toiminnanohjausjärjestelmään sekä kenttämyynnin auttaminen ja tukeminen. Asiakkaiden kohtaamisen ja palvelemisen lisäksi työtä riittää myös mm. tavaran käsittelyssä ja myymäläjärjestyksen ylläpitämisessä.

Myymälätyöskentely on mainio tutustumisympäristö LVI-alan tuotteisiin ja toimijoihin. Aloitusta vauhdittaa mahdollinen LVI- tai muu teknisen alan tuntemus esimerkiksi tuotteiden myynnin tai asentamisen kautta. Aloittamisen kynnys on useimmiten ylitettävissä, eikä kehittymiselle ole ylärajaa – hyvinkin erilaisista lähtökohdista LVI-myynnin tehtäviin päätyneet henkilöt ovat menestyneet kanssamme erinomaisesti! Myymälätehtävät voivatkin olla loistava startti LVI-tukkukaupan eri asiantuntijarooleihin.

 Odotamme tehtävään valittavalta palvelumyyjältä:

  • innokasta asiakaspalveluasennetta
  • avointa, positiivista ja kehittymishaluista otetta
  • yhteistyökykyä ja tarkkuutta sekä organisointikykyä
  • tietotekniikan sujuvaa käyttöä

LVI-alan tuotetuntemus ja kokemus LVI-alan asennus- tai myyntitehtävistä katsotaan eduksi.

Kenttämyynnin ammattilainen Pirkanmaalle:
LVI-myyjä / asiakaspäällikkö

Vahvistamme myös Pirkanmaan kenttämyyntiämme, ja haemme tiimiimme kokenutta LVI-myyjää / asiakaspäällikköä. Asiakasvastuullisissa tehtävissä menestyksellä toimineille henkilöille räätälöimme kiinnostavia, tekijänsä vahvuudet parhaiten hyödyntäviä toimenkuvia kenttämyyntiin LVI-myyjänä tai asiakaspäällikkönä. Kenttämyynnin toimenkuvana on aktiviinen asiakastyöskentely koko Pirkanmaan alueella, ja tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää intohimoa sekä positiivista paloa niin asiakkuuksien monipuoliseen hoitoon kuin myyntiin.

Tehtäviisi kuuluu aktiivinen asiakastyöskentely ja edustaminen. Olehan siis myyntihenkinen ja valmis liikkumaan kentällä asiakkaiden parissa. Lisäksi omaksut teknisiä asioita hyvin.

 Odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä:

  • näyttöjä menestyksekkäästä asiakkuuksien kehittämisestä
  • SuperService-henkistä asiakaspalvelukykyä ja -asennetta
  • valmiutta liikkua ja edustaa aktiivisesti kentällä
  • avointa, positiivista ja kehittymishaluista otetta
  • kokemusta tai koulutusta talotekniikka-alalta

Kaikki positiot ovat toistaiseksi voimassa olevia ja kokoaikaisia; aloitus sopimuksen mukaan.

Palamme halusta palvella asiakkaitamme joka päivä paremmin, ja tähän SuperService-tiimiimme kutsumme teitä! Tarjoamme paikan kasvavassa ja innovatiivisessa työympäristössä sekä hyvän, tuloksiin sidotun kannustinjärjestelmän.

Jatkuva tuote- ja palvelukehityksemme mahdollistaakin työntekijöillemme menestyksellisen talotekniikka-alan uran. Meillä pääset osaksi tiimiä, jossa voit myös vaikuttaa omaan työhyvinvointiisi mm. säännöllisen työhyvinvointikartoituksemme puitteissa.

Haluatko kuulla lisää avoinna olevista tehtävistä? Tai siitä, millaista meillä on olla töissä? Vastauksia kysymyksiisi antaa Pirkanmaan aluepäällikkö Juha Kivimäki (044 7110 545, juha.kivimaki@lvi-wabek.fi).

Käy myös kurkkaamassa somekanaviemme lisäksi hiljattain käyttöönotettu Instagram-tunniste #wabekpower, jonka alle keräämme satunnaisia otoksia työstämme & WaBeKista!

Mikäli tunnistat itsesi hakukuvauksestamme, ja haluat tulla osaksi SuperService-tiimiämme, emme malta odottaa hakemustasi!  

Haku on avoinna 4.3.2022 asti, mutta lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen pikaisesti osoitteeseen rekry@lvi-wabek.fi, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisääthän sähköpostin aihekenttään tunnisteeksi hakemasi tehtävän/myymälän.

Tapaamisiin haastattelussa!