Haemme Espooseen ostajaa

Tarjolla on harvinaislaatuinen työpaikka LVI-alalta sinulle, joka haluat omalta uraltasi enemmän.

Ostotiimimme jäsenenä saat osallistua koko tilaus-toimitusketjun kattaviin hankintatehtäviin sekä tuotehallintaan ja kilpailutukseen. Työpaikkasi sijaitsee päätoimipaikassamme Espoossa, mutta ostotiimin vastuulla on kaikkien Suomen seitsemän toimipisteen varastosaatavuuden ylläpito sekä projektitoimitukset. Tulet lisäksi tekemään tiivistä yhteistyötä laajan kansainvälisen toimittajaverkoston kanssa. Toimit keskeisenä jäsenenä ostotiimissä ja kommunikoit päivittäin talous-, logistiikka-, myynti- ja markkinointitiimiemme kanssa.

 Odotamme tehtävään valittavalta ostajalta:

– hyvää organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä sekä järjestelmällisyyttä
– valmiuksia ja halukkuutta uuden oppimiseen
– hyviä tiimityötaitoja
– perustason ATK- osaamista
– sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista taitoa

LVI-alan tuotetuntemus ja/tai tähän liittyvä koulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

– ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi innovatiivisuudestaan tunnetussa LVI-alan organisaatiossa  
– vakituisen päivätyön jatkuvasti kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä
– lämminhenkisen ja välittävän työyhteisön, jossa luotetaan ja annetaan vastuuta sekä erityisesti arvostetaan jokaisen työpanosta
– ketterän ja matalan organisaation, jossa kehitysideoitasi kuunnellaan ja sinulla on aidosti vaikuttamismahdollisuuksia

Palamme halusta palvella asiakkaitamme joka päivä paremmin, ja tähän SuperService-tiimiimme kutsumme sinua!

Työsuhde solmitaan kokoaikaiseksi ja toistaiseksi voimassaolevaksi.

Haluatko kuulla lisää avoinna olevista tehtävistä? Tai siitä, millaista meillä on olla töissä? Vastauksia kysymyksiisi antaa kehitysjohtaja Mari-Jaana Pelkonen, mari-jaana.pelkonen@lvi-wabek.fi.

Mikäli tunnistat itsesi hakukuvauksestamme, ja haluat tulla osaksi SuperService-tiimiämme, emme malta odottaa hakemustasi!  

Haku on avoinna 5.8.2022 asti, mutta lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen pikaisesti osoitteeseen rekry@lvi-wabek.fi, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisääthän sähköpostin aihekenttään tunnisteeksi ”ostaja”.

Käy kurkkaamassa somekanaviemme lisäksi hiljattain käyttöönotettu Instagram-tunniste #wabekpower, jonka alle keräämme satunnaisia otoksia työstämme & WaBeKista! Lue myös viisi hyvää syytä työskentelyyn LVI-WaKeK:ssa!

LVI-WaBeK Oy on suomalainen, yrittäjävetoinen LVI-tarvikkeiden tukku- ja maahantuontiliike, Suomen neljänneksi suurin alallaan. Etsimme jatkuvasti uusia, asiakkaillemme lisäarvoa tuottavia ratkaisuja kestävän kehityksen periaatteella. Näistä innovaatioista on mm. saanut alkunsa ainutlaatuinen, asiakkaan ostoprosessia sekä ajankäyttöä tehostava SuperService-palvelukonsepti.

LVI-WaBek kuuluu WCOM-Groupiin yhdessä Wa-Plan -suunnittelutoimiston sekä vedenkulutuksen ja huoneisto-olosuhteiden mittauksen edelläkävijän Metecin kanssa. Voimakkaasti kasvava ja innovatiivisuudestaan tunnettu WCOM-Group työllistää 70 henkilöä, ja liikevaihtoarvio kuluvalle vuodelle on noin 30 Meur.