Kaipaamme Oulun tiimiimme LVI-kokemusta omaavaa myymälämyyjää/asiakaspalvelijaa!

Tehtäväkenttänäsi on asiakaspalvelu niin Wa’Center-myymälässä kuin puhelimitse, sekä kenttämyynnin auttaminen ja tukeminen. Tarjousten ja tilausten tekemisen myötä toiminnanohjausjärjestelmämme tulee sinulle tutuksi, ja päivittäiseen työhön sisältyy lisäksi tuotteiden esillepanoa myymälässä.

Odotamme tehtävään valittavalta myymälämyyjältä/asiakaspalvelijalta:

  • innokasta asiakaspalveluasennetta
  • positiivista, avointa ja kehittymishaluista otetta
  • organisointikykyä, tarkkuutta sekä yhteistyökykyä
  • tietotekniikan sujuvaa käyttöä
  • LVI-alan tuotetuntemusta ja kokemusta LVI-alan asennus- tai myyntitehtävistä

Palamme halusta palvella asiakkaitamme joka päivä paremmin, ja kutsummekin sinut osaksi energistä pohjoisen Suomen SuperService-tiimiämme!

Tarjoamme paikan kasvavassa ja innovatiivisessa työympäristössä sekä hyvän, tuloksiin sidotun kannustinjärjestelmän. Jatkuva tuote- ja palvelukehityksemme mahdollistaakin työntekijöillemme menestyksellisen talotekniikka-alan uran. Meillä pääset osaksi valtakunnallista WaBeK-tiimiä, jossa voit myös vaikuttaa omaan työhyvinvointiisi mm. säännöllisen työhyvinvointikartoituksemme puitteissa.

Positio on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen, aloitus sopimuksen mukaan.

Haluatko kuulla lisää avoinna olevista tehtävistä? Tai siitä, millaista meillä on olla töissä? Vastauksia kysymyksiisi antaa aluepäällikkö Marko Pajari puh. 044 7752 447 (maanantaista 14.3. alkaen) tai sähköpostitse marko.pajari@lvi-wabek.fi.

Käy myös kurkkaamassa somekanaviemme lisäksi hiljattain käyttöönotettu Instagram-tunniste #wabekpower, jonka alle keräämme satunnaisia otoksia työstämme & WaBeKista!!

Mikäli tunnistat itsesi hakukuvauksestamme, ja haluat tulla osaksi SuperService-tiimiämme, emme malta odottaa hakemustasi!  

Haku on avoinna 31.3.2022 asti, mutta lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen pikaisesti osoitteeseen rekry@lvi-wabek.fi, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tapaamisiin haastattelussa!