LVI-myyjä/asiakaspäällikkö Jyväskylään

Vahvistamme Keski-Suomen myyntiämme, ja haemme tiimiimme kokenutta LVI-myyjää/asiakaspäällikköä. Kenttämyynnin toimenkuvana on aktiviinen asiakastyöskentely Keski-Suomen alueella. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää monipuolisia sosiaalisia taitoja, kiinnostusta tutustua alueen asiakkuuksiin ja avainhenkilöihin, sekä intohimoa kaupankäynnin kehittämiseen ja myyntiin.

Tehtäviisi kuuluu aktiivinen asiakastyöskentely ja edustaminen. Olethan siis myyntihenkinen ja valmis liikkumaan kentällä asiakkaiden parissa. Tehtävässä menestymistä tukee myös teknisten asioiden hyvä omaksumiskyky.

 Odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä:

  • näyttöjä menestyksekkäästä asiakkuuksien kehittämisestä
  • SuperService-henkistä asiakaspalvelukykyä ja -asennetta
  • valmiutta liikkua ja edustaa aktiivisesti kentällä
  • sitkeyttä ja pitkäjänteisyyttä viedä neuvottelut maaliin
  • avointa, positiivista ja kehittymishaluista otetta
  • kokemusta tai koulutusta talotekniikka-alalta

Positio on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen; aloitus sopimuksen mukaan.

Palamme halusta palvella asiakkaitamme joka päivä paremmin, ja tähän SuperService-tiimiimme kutsumme juuri sinua! Tarjoamme paikan kasvavassa ja innovatiivisessa työympäristössä sekä hyvän, tuloksiin sidotun kannustinjärjestelmän.

Meillä pääset osaksi tiimiä, jossa voit myös vaikuttaa omaan työhyvinvointiisi mm. säännöllisen työhyvinvointikartoituksemme puitteissa. Ihmiset – niin asiakkaat kuin työntekijät – ovat toimintamme keskiössä, ja tuemme työntekijöitämme mm. liikunta- ja hyvinvointisetelein sekä kouluttautumismahdollisuuksin. Toki tarjoamme käyttöösi myös laadukkaat laitteet työsi tekemiseen.

Haluatko kuulla lisää avoinna olevasta tehtävästä? Tai siitä, millaista meillä on olla töissä?

Vastauksia kysymyksiisi antaa aluepäällikkö Juha Kivimäki (044 7110 545, juha.kivimaki@lvi-wabek.fi).

Käy myös kurkkaamassa somekanavamme sekä hiljattain käyttöönotettu Instagram-tunniste #wabekpower, jonka alle keräämme satunnaisia otoksia työstämme & WaBeKista!

Mikäli tunnistat itsesi hakukuvauksestamme, ja haluat osaksi SuperService-tiimiämme, emme malta odottaa hakemustasi!  

Haku on avoinna 25.5.2022 asti, mutta lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen pikaisesti osoitteeseen rekry@lvi-wabek.fi, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisääthän sähköpostin aihekenttään tunnisteeksi ”kenttämyynti Jyväskylä”.

Oletko sinä SuperService-tiimimme seuraava jäsen?