Haemme Espooseen IT-tukihenkilöä osaksi ihmisläheistä työyhteisöämme!

(27.1.2023) Wow, olihan meillä tällä kertaa supernopea rekrytointi! Hakemuksia tuli jo ensimmäisten päivien aikana runsaasti, ja löysimme tiimimme puuttuvan palasen ennätyksellisen lyhyessä ajassa. Haku IT-tukihenkilön rooliin on siis jo päättynyt. Mikäli olisit kiinnnostunut LVI-WaBeKista työpaikkana, voit seurata avoimia paikkojamme täältä ja/tai jättää avoimen hakemuksen mihin tahansa työtehtävään.

Kaipaatko ympärillesi hyvin kommunikoivaa työyhteisöä? Haluatko työpaikan, jossa pääset kehittymään ja kasvattamaan omaa ammattitaitoasi?

Avoimena olevaan toimenkuvaan kuuluvat ensisijaisesti IT-tukitehtävät. Työssäsi pääset sekä ratkomaan sisäisiä IT–tukiongelmia että auttamaan asiakasrajapinnan tehtävissä. Työpöydälläsi on muun muassa eri laitteiden hallintaa, ylläpitoa ja asennuksia, uusien käyttäjien perustamista ja hallintaa sekä kulunvalvontaa. Työtehtäviesi yhteydessä hoidat dokumentointia osana prosessia.

Työn tekeminen sujuu sinulta parhaiten, mikäli omaat jo kokemusta Windows-ympäristöistä (AD, Microsoft o365 ympäristö). Kokemus myös työasemien, kannettavien, tablettien, käsipäätteiden, tulostimien sekä puhelinten hallinnasta on eduksi.

Toivomme että:

  • Omaat asianmukaiset ICT-tiedot ja -taidot. Olet ehkä opiskellut tai työskennellyt alalla jo muutaman vuoden. Saatat olla myös AMK- tai korkeakouluopinnoissasi loppusuoralla.
  • Haluat kehittää itseäsi ja olet utelias oppimaan uutta.
  • Sinulla on osaamista tai kokemusta Windows-ympäristöistä ja o365:sta. Ymmärrät perusasiat myös lähiverkoista.
  • Logistiikan toimintatavat ja käytössä olevat ohjelmistot kiinnostavat sinua.
  • Olet ratkaisukeskeinen tyyppi, jolta löytyy myös asiakaspalveluhenkisyyttä.

Ensisijaisesti toimipaikkasi on Espoon konttorillamme,  tarvittaessa vierailet muissa toimipaikoissamme, mikäli tehtävät vaativat läsnäoloa. Varallaolo kuuluu työhösi. Työssä pääset kehittymään monipuolisten tehtävien myötä ja mukaan asiantuntevaan tiimiin.

Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Myös osa-aikaisuudesta voidaan sopia, mikäli opintosi ovat loppuvaiheessa ja tarvitset aikaa niiden viimeistelyyn.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Tehtävä edellyttää B-ajokorttia sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Lähetäthän hakemuksen palkkatoiveen sekä CV:n kera sähköpostitse osoitteeseen rekry@lvi-wabek.fi helmikuun 2023 aikana.

Aloitamme haastattelut joustavasti sopivien kandidaattien hakemusten perusteella, valinta tehdään heti oikean henkilön löydyttyä. Alä siis suotta jää odottamaan, mikäli haluat osaksi tiimiämme!

Toivottavasti tapaamme haastattelussa!

P.S. Tutustu viiteen hyvään syyhyn työskennellä LVI-WaBeKissa, sekä somekanaviimme, joissa #wabekpower-tunnisteen alle keräämme satunnaisia otoksia työstämme & työyhteisöstämme!