Haemme Etelä-Suomen tiimiin avainasiakasmyyjää

Myyntimme on vahvassa kasvussa ja haemme nyt joukkoomme avainasiakasmyyjää. Tehtävässä sinulle tarjoutuu loistava mahdollisuus kehittyä alan huippuosaajaksi!

Avainasiakasmyyjänä tapaat aktiivisesti sinulle nimettyjä asiakkaita ja haet myös uusia asiakkaita. Tapaat asiakkaitamme, kartoitat ja kuuntelet heidän tarpeitaan sekä tarjoat heille sopivia ratkaisuja laajasta tuote- ja palveluvalikoimastamme. Apunasi ovat mm. kannustava esimies, osaavat kollegat, kenttämyyjät ja myymälämyyjät. 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää aktiivisuutta, sosiaalisia taitoja, kiinnostusta alueen asiakkuuksiin ja avainhenkilöihin sekä intohimoa kaupankäynnin kehittämiseen ja myyntiin. Olethan vielä valmis ja halukas liikkumaan kentällä asiakkaiden parissa. Kun sinulta löytyy lisäksi kokemusta talotekniikka-alalta ja näyttöjä menestyksekkäästä asiakkuuksien kehittämisestä, haluamme sinut!

LVI-WaBeKissa keskitymme asiakastyöhön ja asiakkaiden tarpeisiin ilman ahdistavaa tai lamauttavaa byrokratiaa. Organisaatiomme on oikealla tavalla matala ja myös johtomme on omistautunut tukemaan myyntiä sekä toiminnan kehittämistä. Reagoimme nopeasti ja kehitämme tekemistämme yhdessä asiakkaan kanssa, eikä vain sisäisiä prosesseja varten. Tavoitteet yrityksessämme asetetaan yksilöllisesti ja ne ovat saavutettavissa ahkeralla ja ammattimaisella tekemisellä.

Haluamme palvella asiakkaitamme joka päivä paremmin. Tarjoamme näköalapaikan kasvavassa ja innovatiivisessa työympäristössä sekä hyvän, osaksi tuloksiin sidotun kannustinjärjestelmän. Meillä pääset myös osaksi tiimiä, jossa voit vaikuttaa omaan työhyvinvointiisi mm. säännöllisen työhyvinvointikartoituksemme puitteissa. Ihmiset – niin asiakkaat kuin työntekijät – ovat toimintamme keskiössä, ja tuemme työntekijöitämme mm. liikunta- ja hyvinvointisetelein sekä kouluttautumismahdollisuuksin. Luonnollisesti tarjoamme käyttöösi myös laadukkaat työkalut työsi tekemiseen.

Toivottavasti kiinnostuit! 

Soita aluepäällikkö Timo Laukkaselle (044 336 6826) ja kysy lisää.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Mercuri Urvalin kanssa. Hakemukset pyydämme jättämään 27.6.2022 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.com  viitenumerolla FI-17052.

LVI-WaBeK Oy on vuonna 2004 perustettu suomalainen perheyritys.

LVI-WaBeK ja ainutlaatuinen SuperService-palvelumalli ovat lähteneet liikkeelle suomalaisen omistajayrittäjän, nykyisen toimitusjohtajan Kimmo Pelkosen näkemyksestä: hyvässä kumppanuudessa on oltava aidosti kiinnostuneita asiakkaan työn tuottavuudesta. Siksi yrityksen on menestyäkseen kyettävä tarjoamaan aivan uudenlaista palvelua.

LVI-WaBeK:ssa työskentelee suuri joukko alan ammattilaisia logistiikasta ostoon, myynnistä viestintään ja ICT:stä talouteen. Lue lisää, mm. viisi hyvää syytä työskennellä LVI-WaKeK:ssa!