Haemme LVI-myynnin ammattilaisia asiakaspäälliköiksi Uudenmaan ja Pohjois-Suomen tiimeihimme!

Haemme kahta LVI-myynnin ammattilaista tukemaan LVI-WaBeKin myynnin kasvua! Toinen positio sijoittuu pääkaupunkiseudun/Uudenmaan myyntitiimiin, toinen puolestaan Oulun/Pohjois-Suomen tiimiin.

Erittäin kattava tekninen tuote- ja palveluvalikoimamme sekä asiakaskuntamme ovat kasvaneet energiapuolen ja teollisuuden tuoteinvestointiemme johdosta. Mikäli koet asiakassuhteiden hoitamisen ja kehittämisen omaksesi, saatat olla uusi myyjäkollegamme!

Asiakaspäällikkönä vastaat uusien asiakkaiden hankinnasta ja yhteistyön kehittämisestä olemassa oleviin asiakkuuksiin erinomaisten tiimityötaitojen siivittämänä. Tapaat asiakkaitamme, kartoitat ja kuuntelet heidän tarpeitaan sekä tarjoat heille sopivia ratkaisuja tuote- ja palveluvalikoimastamme.  

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää aktiivisuutta, sosiaalisia taitoja, kiinnostusta alueen asiakkuuksiin ja avainhenkilöihin sekä intohimoa kaupankäynnin kehittämiseen ja myyntiin. Olethan valmis ja halukas liikkumaan kentällä asiakkaiden parissa. Kun sinulta löytyy lisäksi kokemusta LVI-alalta ja näyttöjä menestyksekkäästä asiakkuuksien kehittämisestä, haluamme sinut!

LVI-WaBeKissa keskitymme asiakastyöhön ja asiakkaiden tarpeisiin ilman ahdistavaa tai lamauttavaa byrokratiaa. Organisaatiomme on oikealla tavalla matala ja myös johtomme on omistautunut tukemaan myyntiä sekä toiminnan kehittämistä. Reagoimme nopeasti ja kehitämme tekemistämme yhdessä asiakkaan kanssa, eikä vain sisäisiä prosesseja varten. Tavoitteet yrityksessämme asetetaan yksilöllisesti ja ne ovat saavutettavissa ahkeralla ja ammattimaisella tekemisellä. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan asiakaspäällikön tehtävään olisi yhdistettävissä myös sisaryhtiömme Metecin paikallinen myyntiedustus.

Haluamme palvella asiakkaitamme joka päivä paremmin, ja tähän SuperService-tiimiimme kutsumme sinua! Tarjoamme paikan kasvavassa ja innovatiivisessa työympäristössä sekä hyvän, tuloksiin sidotun kannustinjärjestelmän. Meillä pääset myös osaksi tiimiä, jossa voit vaikuttaa omaan työhyvinvointiisi mm. säännöllisen työhyvinvointikartoituksemme puitteissa. Ihmiset – niin asiakkaat kuin työntekijät – ovat toimintamme keskiössä, ja tuemme työntekijöitämme mm. liikunnallisissa harrastuksissa. Luonnollisesti tarjoamme käyttöösi myös laadukkaat työkalut työsi tekemiseen.

Haluatko kuulla lisää avoinna olevasta tehtävästä? Tai siitä, millaista meillä on olla töissä?

Vastauksia kysymyksiisi antaa myyntijohtaja Timo Sarlin, puh 044 9066 897, timo.sarlin@lvi-wabek.fi. Tutustu myös viiteen hyvään syyhyn työskennellä LVI-WaKeK:ssa nettisivujemme työpaikka-osiossa.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveen sekä CV:n kera sähköpostitse osoitteeseen rekry@lvi-wabek.fi viimeistään 19.10.2023. Merkitsethän jo sähköpostin aihe-kenttään kumman alueen asiakaspäällikön rooliin olet hakemassa.

Saatamme edetä hakuprosessissa jo ennen sen päättymisajankohtaa, joten älä suotta jää odottamaan, mikäli haluat osaksi tiimiämme.

Toivottavasti tapaamme haastattelussa!