Kaikki tuoteryhmät - LVI-WaBeK

Vain paras on kyllin hyvää asiakkaillemme

Yhteistyökumppaneita valitessamme noudatamme arvojamme ja tavoitteitamme. Pidämme arvossa pitkäaikaisia kumppanuuksia – näin voimme määrätietoisesti ja suunnitelmallisesti kehittää yhteistyötä. Ammattiylpeys ja vuosien kokemus takaavat hyvän lopputuloksen. Joukossa ei saa olla yhtään heikkoa lenkkiä.

Tutustu tuoteryhmiimme alta!

Vai kaipaatko kattavampia tuotetietoja? Olemme koonneet Wa’Shop-verkkokauppaan lisätietoja tuotteistamme. Verkkokaupasta löydät siis mm. sertifikaatit, hyväksynnät sekä tuote-esitteitä. Lisäksi asiantuntevat myyjämme kautta maan auttavat sinua kaikissa tuotekysymyksissäsi!

Pegler Yorkshiren liitinvalikoima tunnetaan huippubrändeistään. Myönnämme tuotteille jopa 25 vuoden tuotetakuut ja markkinoiden paras takuu kattaa vuotovesivahingot kolmannelle osapuolelle aina 10 vuoteen asti.

Liitinvalikoimamme koostuu XPress ja SudoPress sinkityistä sekä kuparisista liittimistä, alkuperäisestä Kuterlite puserrusliittimestä, Endex kapillaariliittimistä sekä Tectite pistoliittimistä. Toimitamme koko kattavan liitinperheen aina samalta valmistajalta ja voit luottaa siihen, että asentaja ei saa noutomyymälöistämmekään mitään muuta kuin juuri ne tuotteet, joista on sovittu.

Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme… 

 

Huippulaatuiset kupariputket johtavalta kuparin asiantuntijalta

Wieland Sanco -kupariputki sopii kaikkiin rakennusten putkijärjestelmiin, mm. kylmä- ja kuumavesijärjestelmiin, kaasujärjestelmiin, öljylämmitykseen, aurinkolämpöasennuksiin sekä sprinklerijärjestelmiin.

Wielandin kromattu Onepipe-kupariputki sopii erityisen hyvin pesutilojen pinta-asennuksiin ja saneeraustöihin, mutta myös muihin putkistoihin.

Wieland Cupromed -kupariputki on erinomainen teknisten kaasujen ja jäähdytysaineiden kuljetukseen sekä lääkekaasuille ja tyhjiökytkentöihin.

 

Komposiittiputket: ylivoimainen valinta käyttövesiputkistoksi

Wavin Tigris K1 -komposiittiputkijärjestelmä on luotettava ja pitkäikäinen vaihtoehto käyttövesi- ja lämmityssovelluksiin. Lisäksi se on helppo ja nopea asentaa.

Tigris sisältää turvallisen PEX-C putken. PEX-C-putkien etuja ovat mm. asennusta helpottava joustavuus ja keveys sekä kulutuksenkesto. Suuretkaan veden virtausnopeudet eivät aiheuta eroosiokorroosiota. Hygieeniset putket on hyväksytty juomaveden siirtämiseen ja valmistamisessa ei ole käytetty terveydelle haitaliisia aineita. Tuotteet ovat huolelisesti testattu VTT:en sekä Tukesin testeissä.

Mustat ja tuubiputket alan johtavilta tehtailta

Kierteitettävät mustat ja siniset putket ovat hiiliterästä ja sopivat erinomaisesti lämpöputkiksi – mutta myös moniin muihin käyttötarkoituksiin.

Kattila-, paine- ja lämpöputkeksi tarjoamme pohjamaalattua, hitsattavaa teräsputkea, materiaalina pituussaumattu hiiliteräs.

Lisäksi saat meiltä laajan valikoiman tuotteita teräsputkijärjestelmien rakentamiseen: putken osia ja liittimiä, kaulus-, irto- ja kierrelaippoja. Ja tietysti ruuvit, mutterit ja laippatiivisteet!

Muista myös hitsaustarvikkeet: kaasuhitsauslangat, poltinputket, sytytinkivet ja erilaiset suojatarvikkeet.

Siirry tästä Wa’Shop-verkkokauppaan…

Eristeiden laatu varmistaa käyttöturvallisuuden ja toimivuuden.

LVI-tukkumme eristevalikoimaan kuuluu mm. korkealaatuisia Kaimann-solukumimattoja ja -solukumisukkia sekä Rockwool-eristyskouruja, -ilmastointimattoja ja -aluverkkomattoja. Saat meiltä tietysti myös eristystarvikkeet ja PVC-päällysteet.

Ammattimies tietää putkistojen laadukkaan eristämisen tärkeyden – se minimoi energiahäviön ja varmistaa sekä käyttöturvallisuuden että toimivuuden. Eristyksen laatu näkyy myös rakennuksen käyttökustannuksissa.

Solukumien edelläkävijän laatua

Kaimann GmbH on ollut solukumien edelläkävijä jo vuosikymmenien ajan. Yrityksen laadunvalvonta ulottuu raaka-ainekontrollista lopputarkastukseen. Kaikki yrityksen toiminnot on DIN EN ISO 9001:2000 -sertifioitu.

Erittäin joustavien solukumimattojen ja -sukkien materiaalina on CE-hyväksytty, synteettisestä kumista valmistettu soluvaahto. Ne ovat itsestään sammuvia, eivät johda tulta eivätkä muodosta palavia pisaroita. Tuotannossa ei ole käytetty CFC:tä, HFCKW:tä, formaldehydiä eikä kadmiumia. Mattojen lämpötila-alue on ­–200/+90, sukkien –50/+110.

Taipuisat Universal-eristyskourut

Maailman suurin vuorivillan tuottaja Rockwool on tuonut markkinoille Universal-eristyskourut. Nämä kourut ovat patentoidun valmistustekniikkansa ansiosta niin taipuisia, että ne mukautuvat kätevästi käyrienkin putkien ympärille leikkaamatta. Käyttö lämpö- ja käyttövesiputkien lämpö-, hikoilu- ja äänieristykseen. Paloluokka A2, kuidun sulamislämpötila yli 1000 °C.

Allergiatunnuksen saaneet ilmanvaihtokanavaeristeet

Tutustu verkkokaupassa myös Insuplast-ilmanvaihtokanavaeristeisiin. Niiden materiaalille on myönnetty oikeus käyttää Allergia- ja astmaliiton allergiatunnusta.

Siirry tästä Wa’Shop-verkkokauppaan…

Reilusti laatua ja palvelua infrarakentamisen kaikille osa-alueille!

LVI-WaBeK on maanrakennusurakoitsijalle täyden palvelun talo – meiltä löydät, mitä tarvitset. Toimitamme kumppaneidemme kautta laajaa valikoimaamme infrarakentamisen kaikille osa-alueille. Paras lopputulos syntyy aina asiakasta kuuntelemalla ja hyvällä, ammattitaitoisella palvelulla!

Työmaiden tarvekartoitukset ja laskenta-apu

Infrapalveluumme kuuluvat mm. työmaiden tarvekartoitukset ja laskenta-apu. Voit lähettää meille pelkät asemakuvat, ja me huolehdimme työmaillesi kaiken, mitä perinteinen LVI-tukku voi tarjota. Tutustu myös SuperService-konseptin liikkuvaan WaStore-varastoon, jonka saat asiakkaanamme käyttöösi ilmaiseksi. Viemäriosat kulkevat siinä näppärästi, ja täydennyksen tilaaminenkin sujuu helposti.

Monipuolinen valikoima tuotteita maanrakennusurakointiin

Ykköstoimittajamme Wavinin monipuolisesta valikoimasta löydät erotinratkaisut toimitila- asuintalo- ja erikoiskohteisiin. Wavin kehittää tuotteitaan yhteistyössä suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden kanssa.

Ja mikäli tarvitset pumppaamoita, viemäriputkia, arinalevyjä, geotekstiilejä tai patolevyjä, me olemme oikea toimittaja!

Siirry tästä Wa’Shop-verkkokauppaan…

Etäluettava Metec-vedenmittausjärjestelmä palveluineen

Saat meiltä huippuluokan METEC-mittausjärjestelmän palveluineen valmiina pakettina. Se sisältää M-Bus-väyläliitäntäiset huoneistokohtaiset vesimittarit kylmälle ja lämpimälle vedelle sekä taloyhtiökohtaisen keskusyksikön. Voit valita joko langattomat tai perinteiset mittarit. Molemmat ovat helposti asennettavia ja erittäin luotettavia ja pohjautuvat standardiin M-Bus-väyläprotokollaan ja uusimpaan mittariteknologiaan. Mittarit ovat MID-hyväksyttyjä ja sisältävät magneettisuojauksen (PN-EN 14154 mukaisesti).

Koska etäluentavalmius on METEC-järjestelmässä vakiona, isännöitsijä saa ladattua kulutuslukemat etäluentapalvelun kautta helposti mistä ja milloin tahansa. Palvelu myös säilyttää mittaridatan turvallisesti. Lukema- ja kulutustiedot voidaan siirtää palvelun integraatiorajapinnan kautta suoraan laskutusohjelmaan.

METEC-järjestelmään on mahdollista liittää asuntokohtaiset näytöt, joista asukkaat näkevät mittaustiedot. Koska mukana ovat myös asuntojen lämpötila- ja kosteusmittaukset, näitäkin tietoja voi seurata etäluentapalvelun kautta.

Lisäksi järjestelmään ja etäluentapalveluun voi ottaa mukaan asunnon tai taloyhtiön muut M-Bus-väylään liitetyt mittaukset, esimerkiksi huoneistokohtaiset jäähdytysenergiamittaukset ja kiinteistön päävesimittaus. Kaikki palveluun liitetyn järjestelmän mittaustiedot voi lukea ja ladata helposti Internetin kautta.

Lisätietoja saat niin myyjiltämme kuin Metecin tiimiltä.

 

Apator vesimittarit luotettavasti jo vuodesta 1924

Apator on laadukkaiden vesimittareiden edelläkävijä. Yhtiön laajasta tuotevalikoimasta löytyy monenlaisia vesi-, energia- ja sähkömittareita. Apatorin lippulaiva on markkinoiden tarkin vesimittari, joka toimii patentoidulla Ultrasonic -peilitekniikalla. Ultrasonic tunnetaan tuotenimellä Ultrimis W ja on mittatarkkuudeltaan R800.

Apator Groupin tuotteita myydään monella private label -merkillä, mutta LVI-WaBeK toimii yksinoikeudella tuotteiden jälleenmyyjänä Suomessa.

Tutustu Apator valikoimaamme…

 

Parhaat puserrusliittimet, paisunta-astiat ja säätöventtiilit

Aidot ja alkuperäiset kuteriliittimet, Kuterlite-puserrusliittimet, ovat lajinsa ehdotonta huippua ja parhaimmillaan kupari- ja pex-putkien asennuksissa. Valmistaja, Pegler Yorkshire, on alan johtavia yrityksiä maailmassa.

Zilmet on johtava laadukkaiden paisunta-astioiden valmistaja, jonka tuotteisiin luotetaan maailmanlaajuisesti. Koko maailmasta ei löydy paikkaa, jossa Zilmetin tinkimätön laatu ei olisi tunnistettu. Zilmetin paisunta-astiat LVI-alan ammattilaisille Suomessa toimittaa LVI-WaBeK!

Lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien säädön väärät asetukset ovat usein syynä lämmityslaitteiden alhaiseen hyötyasteeseen. Erinomaisella WBK-Flow -linjansäätöventtiilillä säätö sujuu nopeasti ja tarkasti ilman erikoisosaamista.

 

Honeywell yli 100 miljoonassa kodissa

Honeywellin tuotteita, komponentteja ja järjestelmiä on yli 100 miljoonassa kodissa ja viidessä miljoonassa rakennuksessa maailmanlaajuisesti ohjaamassa lämpötilaa, taloudellista energiankulutusta ja turvallisuutta. WaBeKilta löydät kattavan valikoiman Honeywell-tuotteita, mm. patteri- ja linjasäätöventtiilit sekä paineenalennusventtiilit ja suodattimet.

 

Pumppuja ja venttiileitä joka lähtöön

WaBeK:issa on tarjolla kaksi laadukasta pumppubrändiä, Hel-Wita ja Grundfos. Tuotevalikoimamme kattaa IMI-Hydronic Engineeringin, Oraksen ja Danfossin patteri- sekä linjasäätöventtiilit.

Kysy lisää myyjiltämme ja käy perehtymässä verkkokauppamme tarjontaan.

 

Luotettavasti lämpöä ja lämmintä vettä

Koska tarjoamissamme litteissä kalvopaisunta-astioissa ilmausruuvi ja putkiyhde ovat samassa päässä tuotetta, astian voi asentaa ahtaaseenkin paikkaan.

Saat meiltä tietysti myös painesäiliöt ja paineyhdistelmät, erilaiset muoviputkien liittimet, letku- ja kynsiliittimet ynnä muut asennustarvikkeet.

Korkealaatuiset kotimaiset Jäspi-tuotteet kattavasti valikoimastamme.

Kiertovesipumput ovat HEL-WITAn tuotantoa. Tuotteiden suunnittelu on saksalais-sveitsiläistä laatua.

Siirry tästä Wa’Shop-verkkokauppaan…

LVI-WaBeK tarjoaa todella laajan valikoiman vankkarakenteisia painemittareita sekä painelähettimiä.

Mittareiden kotelon materiaali on ruostumatonta terästä, ja varastossa olevat mittarit on varustettu vaimennusnesteellä (glyseriini).

Edustamme Suomessa Italialaista Nuova Fima yhtiötä, jolla on noin 100 vuoden historia mittalaite-alalta. Invoriossa perustettu Nuova Fima on alan kansainvälisesti johtavia tekijöitä.

Meiltä saat myös räätälöidyt mittalaitteet tarpeesi mukaan.

Voit tutustua teollisuuden mittalaittevalikoimamme Wa’Shop-verkkokaupassa.

Italian vanhin mittalaitetoimittaja, Nuova Fima, on perustettu vuonna 1948, ja yritys aloitti aikoinaan toimittamalla tuotteita puolustusvoimille, teollisuuteen ja maanrakennukseen. Nuova Fiman tuotevalikoimaan kuuluvat painemittarit, painelähettimet sekä lämpömittarit.

Siirry tästä Wa’Shop-verkkokauppaan…

Nyt on työkaluissa laatu kohdillaan, vaikka itse sanommekin!

Ammattimies tarvitsee ja ansaitsee vertaisensa työkalut. Kestävillä, toimivilla ja laadukkailla välineillä homma sujuu, ja valmista tulee. Tässäkin lajissa löydät LVI-alan parhaimmistoa meiltä – katso esimerkkejä.

Lidac-puukkosahanterät ja Bacho-käsityökalut

Lidac-puukkosahanterät haukkaavat nikottelematta monia eri materiaaleja ja ovat leikkausominaisuuksiltaan ja kulutuskestävyydeltään erinomaisia. Terän selkäosa on joustavaa jousiterästä, teräosa kobolttiseosteista HSS-terästä.

Bahco-brändin emoyhtiö SNA Europe panostaa tuotekehitykseen, mistä kertovat myös yli 400 yritykselle myönnettyä patenttia kautta maailman. Kun käsityökalujen laatu, toimivuus ja ergonomia ovat kohdillaan, työ sujuu letkeämmin ja turvallisemmin.

Turvallinen ja tehokas puristustyökalu hankalampiinkin paikkoihin

Novopress ACO on tehokas puristustyökalu, jonka ladattava akku kestää pitkään. Koska laite on kevyt ja ergonomisesti muotoiltu, sen kanssa on helppoa työskennellä hankalammissakin paikoissa. Leukojen ollessa kiinnitettyinä laitteen painopiste on käsikahvan kohdalla, jolloin sitä on turvallista ja mukavaa käyttää. Puristus tapahtuu automaattisesti alusta loppuun, mutta sen voi keskeyttää manuaalisesti. Näin työskentely on turvallista myös ongelmatilanteissa.

Putkityökaluja, akkuporakoneita, erilaisia sahoja, piikkausvasaroita, jäähdytyskoneita…

Itsestään selvästi tuotevalikoimaamme kuuluu myös Rothenberger – putkityökalujen ynnä muiden huippunimi, joka tunnetaan laadustaan ja tuotekehityksestään.

Vielä riittäisi esiteltävää: oivallinen tehokas Ropump Super Plus -viemärinavauspumppu, jäähdytyskoneet… Mutta kurkistamalla verkkokauppaamme saat nopeasti kokonaiskuvan tarjonnastamme!

Siirry tästä Wa’Shop-verkkokauppaan…

Miellyttävää lämpöä koteihin ja työpaikoille!

Lämmitysjärjestelmän toimivuus Suomen vaihtelevassa ilmastossa on ensiarvoisen tärkeää kodin ja työpaikkojen viihtyisyyden kannalta. OnePipe-lattialämmitys takaa miellyttävän lämmityksen, joka on luotettava ja helppo käyttää.

Helposti asennettava lattialämmitys

OnePipe -lattialämmitys täyttää kaikki eurooppalaiset standardit. Tuotteilla on 10 vuoden tehdastakuu. Helppokäyttöinen järjestelmä on turvallinen, luotettava ja terveellinen – se muun muassa vähentää huonepölyn nousemista ilmaan. Myös asentaminen sujuu näppärästi.

Energiatehokas

Koska OnePipe -lattialämmitys toimii minkä tahansa energialähteen kanssa, voit aina valita juuri sinun käyttöösi sopivimman vaihtoehdon – kaukolämmön, maalämmön, ilmavesilämpöpumpun, aurinkoenergian, öljy-, puu-, pelletti- tai hakelämmityksen. Järjestelmän oikein mitoitettu putkikoko takaa ihanteellisen virtaaman putkistoissa – ja samalla se varmistaa parhaan energiatehokkuuden. OnePipe-lattialämmitys onkin erinomainen ratkaisu nykypäivän rakennusten lämmitysjärjestelmäksi.

OnePipe-lattialämmitysjärjestelmän edut

Järjestelmän suunnittelun lähtökohtana on tuoda markkinoille yksinkertainen ja toimiva lattialämmitysjärjestelmä, joka on suunniteltu suomalaiseen rakentamistapaan. Tämä on johtanut luotettavaan järjestelmään, jonka käyttö ja asennus on helppoa ja sen ovat huomanneet myös asiakkaamme.

Asiantunteva suunnittelu yhdistettynä laadukkaisiin Euroopassa ISO9001-sertifioidussa tuotantolaitoksessa valmistettuihin komponentteihin tuottavat järjestelmän, mikä ei vaadi suuria ponnisteluita asennuksessa tai sen jälkeen.

Luotettavuuden ja pitkäikäisyyden vuoksi suosituimpia termostaattimallejamme ovat mekaaniset, 230V jännitteellä toimivat termostaatit. Termostaatissa on peitekehys, joka helpottaa kojerasia-asennusta.

Toimilaitteen pistokeliitäntä sekä mahdollisuus avata toimilaite käsin sitä irrottamatta auttavat järjestelmän vaivattomassa käyttöönotossa ja säästävät kuluja. Ilmaus voidaan tehdä myös toimilaitetta irrottamatta ja asennus onnistuu ilman ylimääräistä voimaa, kun venttiili ei vastusta asennusta. Kiinteistön omistajalle pistokeliitäntä tarkoittaa huollon helppoutta. Toimilaitteen vaihtoon ei tarvita sähköalan ammattipätevyyttä.

OnePipe-tuoteperheestä löydät lattialämmityksen lisäksi myös OnePipe PEX käyttövesijärjestelmän, OnePipe säteilijät sekä OnePipe puskurivaraajat.

Siirry tästä Wa’Shop-verkkokauppaan…

Tasokkaat kalustetarvikkeet – se kuuluisa piste i:n päällä!

Kun viimeistelet toimivat ja tyylikkäät kylpytilat laadukkailla kalustetarvikkeilla, lopputulos on täydellinen. Ja myös säilyy sellaisena pidempään.

Kalustesulkuja, venttiilejä, hajulukkoja…

Kalustussulkuvalikoimastamme löydät premium-tason Ballofix-tuotteet. Tuoteperhe kuuluu BROEN-perheeseen, joka on tuoteryhmän markkina- ja innovaatiojohtaja. Kalustesulkuja on saatavilla pistoliitin-, press-, puserrus- ja kierrepäillä.

Tasanin budjettiluokan valikoima on hinnaltaan ja laajuudeltaan kilpailukykyinen. STF-hyväksytyt venttiilit ovat juomavesitestattuja ja esteettisesti sekä teknisesti erittäin korkeatasoisia.

Hajulukkojen valikoimasta löydät pohjoismaiset huippubrändit kuten Purus, Unidrain, Prevex jne.

Kuivaustelineet ja kuivaimet: laatua ja toimivuutta

Nykyajan pyyhkeet ovat usein paksuja ja ylellisiä, mutta samalla hitaasti kuivuvia. Kuiva ja mukavan lämmin, raikas pyyhe on miellyttävä käyttää. Kuivauspatteri lisää viihtyvyyttä, tuo lisälämpöä ja kuivaa kosteuden nopeasti niin pyyhkeistä kuin ulkoiluvaatteistakin seuraavaa käyttökertaa varten.

Kotimaiset, korkealaatuiset Rej Design -kuivaustelineet soveltuvat asennettaviksi uudis- ja korjausrakentamiskohteisiin, kylpy-, puku-, kodinhoito-, eteis- ja harrastetiloihin. Laadukas, muotoilultaan ajaton kuivain on käytännöllinen ja samalla tyylikäs osa sisustusta.

Saat meiltä myös Sentakia Oy:n laadukkaat kuivaimet asennussarjoineen kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin sekä eteistiloihin. Yrityksellä on sekä vesikiertoisia että sähköllä toimivia kuivaimia.

Siirry tästä Wa’Shop-verkkokauppaan…

Laatumuovia maan alle! WaBeK:ilta saat taattua sade-, hule-, kaapelinsuoja- ja salaojaputkien sekä kaivojen tukkukauppaa niin isoihin kuin hiukan pienempiin kohteisiin. Toimitamme varastoistamme täydelliset infrapaketit loistavalla SuperService palvelulla. Tarjoamme projekteihin lisäksi ilmaisen massoittelupalvelun sekä teemme asemakuviin kaivojen merkkaukset täsmällisen tarkasti.

Valikoimamme koostuu tunnetuista laatutuotteista, kuten Jita, Wavin, RoadPipe ja Talokaivo. Varastovalikoimastamme löydät suodatinkankaita N1-N4 vahvuusluokissa monen kokoisina rullina.

Pumppaamojen  ja kaivojen toimituksiin pystymme tarjoamaan kaikki markkinoiden yleisimmät tuotteet ja määrämittaan valmistettuina.

Pyydä isommista eristä erikoistarjous ja saat tuotteet laadukkaan varmalla SuperService palvelulla suoraan työmaille toimitettuna.

Kiinteistöviemärijärjestelmä vaativiinkin kohteisiin

Wavin-Labkon Wafix HT/PP -kiinteistöviemärijärjestelmä vie asennettuna vähemmän tilaa kuin perinteinen viemäri. Ainutlaatuinen tiiviste takaa liitoskohtiin 100 % tiiviyden. Iskunkestävä ja luja Wafix PP kestää hyvin aggressiivisia voimakkaita nesteitä ja sopii siksi jätevesien johtamiseen myös sairaaloissa ja teollisuustiloissa. Järjestelmän äänenvaimennus on erinomainen – Wafix on jopa vaimentavampi kuin monet desibeliviemärit.

Infraventtiilit johtavalta venttiilivalmistajalta

AVK on yksi maailman johtavista venttiilien valmistajista vedenjakelun, kaasunjakelun, jäteveden käsittelyn ja palontorjunnan sektorilla. WaBEK:in tuotevalikoima kattaa hyvin laajan sortimentin erilaisia venttiileitä, paloposteja, liittimiä sekä niihin kuuluvia tarvikkeita. Kaikki myymämme tuotteet on valmistettu noudattaen alan vaativimpia standardeja, jotta varmistumme turvallisuusseikoista ja voimme luvata tuotteille pitkän käyttöiän. Tänä päivänä AVK on ainoa venttiilien valmistaja, joka tarjoaa luistinventtiileilleen kaikki kansainväliset laatustandardit, esimerkiksi: ISO, CEN, DIN, NF, BS, AWWA, JWWA, SABS, AS ja GOST.

PP-viemärijärjestelmässä asentamista helpottavia ominaisuuksia

Wavin SiTech+ on mineraalivahvistettu PP-viemärijärjestelmä, joka vähentää veden virtausääntä painavampien yhteiden ansiosta. Järjestelmä soveltuu sekä pieniin saneerauksiin että ison luokan kohteisiin. Rihloitetut yhteet tarjoavat hyvän tartuntapinnan ja helpottavat asentamista hankalissakin paikoissa. Merkintä 15° ja 45° välein helpottaa kiertosuuntaista kohdistusta. Erikoisrihla yhteiden pistopäässä havainnollistaa, milloin yhde on asennettu muhviin oikein.

Siirry tästä Wa’Shop-verkkokauppaan…

Tutustu nyt kannakkeiden huippulaatuun – se kannattaa!

Laadukas putkien kannakointi toimii vähän niin kuin hyvä avioliitto: kaiken se kestää ja kantaa ja pitää paikoillaan yhdensuuntaisena. Tämä sanottuna pilke silmäkulmassa – kyllähän ammattimies asian monet vaatimukset tietää ja tuntee.

Ja me LVI-WaBeKissa tiedämme ja tunnemme näiden tuotteiden laatutoimittajat. Koko valikoimamme näet verkkokaupassa. Esittelemme tässä yhden erityisen hyvän: StarQuick®-tuotevalikoiman.

Luotettavat ja kätevät StarQuick®-putkikiinnikkeet

StarQuick®-putkikiinnikkeet takaavat luotettavan kiinnityksen ja säästävät huomattavasti aikaa. Työ sujuu nopeasti ja kätevästi, koska kiinnitin sulkeutuu, kun putkea painetaan sen sisällä. Kiinnikkeet sopivat kaikenlaisille putkille, joiden halkaisija on 10–65 mm, ja sekä käyttö- ja lämmitysvesisovelluksiin että sähkömekaanisiin asennuksiin.

StarQuick®-tuotteet on valmistettu modifioidusta polyamidi 6:sta. Tämä tekninen muovi kestää erinomaisesti eri lämpötiloja sekä monenlaisia kemikaaleja, öljyä ja öljytuotteita. Näin se on oivallinen materiaali kaikkiin kohteisiin – myös syövyttävään ympäristöön, rapauttaville aineille, kemianteollisuuteen, uima-altaisiin jne.

Tarjolla on myös ratkaisuja kahden tai useamman rinnakkaisen putken kiinnittämiseen. Lisäksi useita StarQuick®-kiinnittimiä voidaan kytkeä yhteen.

Laaja varustevalikoima täydentää järjestelmän. Esimerkiksi StarQuick®-sovite kierretangoille on suorastaan ihanteellinen kiinnitysratkaisu.

Runsaasti valinnanvaraa LVI-kannakkeissa

LVI-WaBeK Oy toimii myös omavaraisena perinteisten LVI-kannakkeiden maahantuojana. Valikoimassamme on putkipitimet, viemäripitimet, ilmastointisangat, kiskojärjestelmät sekä suuri määrä erityyppisiä pultteja, muttereita, betoniruuveja, kiila-ankkureita jne. Kaikissa tuotteissamme, jotka kuuluvat harmonisoidun tuotestandardin piiriin, on CE-merkki.

Siirry tästä Wa’Shop-verkkokauppaan…

Puhtaasti laatua kylpyhuoneisiin ja keittiöihin!

Luotamme laatuun myös saniteettikalusteissa. Tarjoamme sinulle monipuolisen valikoiman altaita, wc-istuimia, suihkukaappeja ja hanoja, jotka ovat toimivuutensa lisäksi ykkösluokkaa myös muotoilultaan.

Korkealaatuiset, tyylikkäät kylpyhuonekalusteet

Gustavsberg yhdistää innovatiivisissa kylpyhuoneratkaisuissaan laadun ja fiksut ratkaisut pohjoismaiseen muotoiluun. Yli 190 vuotta posliinituotteita valmistanut Gustavsberg kuuluu alansa johtaviin brändeihin. Valikoimassamme on mm. wc-istuimet, altaat, hanat ja varaosat.

Kotimainen IDO on maineikas yli 140-vuotias kylpyhuonekalusteiden valmistaja. Tammisaaren modernissa tehdaslaitoksessa valmistuvat edelleenkin yrityksen kaikki saniteettiposliinit. Meiltä löydät IDO -pesualtaat, wc-istuimet sekä varaosatarvikkeet.

Edustamme Villeroy & Bochin valikoimaa Suomessa yhdessä Gustavsbergin kanssa. Saksalaista brändiä on valmistettu jo vuodesta 1748. Saat meiltä tilaustuotteina markkinoiden kattavimman valikoiman laatutuotteita, jotka sopivat niin yksityisiin uniikkiasuntoihin kuin isoihin kerrostaloprojekteihinkin.

Oras-hanat, Sanka-suihkutilat

Oras on hana- ja suihkuvalmistuksen edelläkävijä – ja kosketusvapaiden sekä älyhanojen markkinajohtaja. Se keskittyy tuotekehityksessään käytön mukavuuteen, veden ja energian säästämiseen, turvallisuuteen ja designiin. Tarjoamme hyvän valikoiman hanoja.

Suomalainen Sanka Oy valmistaa Loviisassa suihkutilakalusteita, joita on asennettu myös vaativiin julkitilakohteisiin – hotelleihin ja vapaa-ajan kohteisiin ja luksusristeilijöille. Maailman suurimmat risteilyalukset, Oasis of the Seas ja Allure of the Seas, on varustettu tyylikkäillä Sankan suihkutilakalusteilla.

Siirry tästä Wa’Shop-verkkokauppaan…

Täyttä laatua ilmanvaihto- ja kattotuotteissa – saa henkäistä ihastuksesta!

Ilmanvaihdon laadusta ja toimivuudesta ei pidä tinkiä, sen tietää jokainen alan ammattilainen. Jos syystä tai toisesta näin pääsisi käymään, asiasta seuraa yleensä huonoja uutisia.

WaBeK tarjoaa vain sellaisia ilmanvaihto- ja kattotuotteita, joiden laatuun voit luottaa. Ja jotka ovat mahdollisimman käteviä myös asentaa, niin että hommat sujuvat tehokkaasti.

Suomalaista ilmanvaihdon osaamista

Yhteistyökumppanimme ja Suomen johtava ilmanvaihdon asiantuntija Vallox Oy kiteyttää asian näin: Hyvän ilmanvaihdon huomaa siitä, että sitä ei huomaa. Vallox-ilmanvaihtokoneet ovat varmatoimisia ja energiataloudellisia ja Suomessa suunniteltuja sekä valmistettuja. Niiden lämmöntalteenoton vuosihyötysuhde on huippuluokkaa.

LTO-konevalikoima pitää sisällään myös muut alan tunnetut brändit kuten Airfi, Swegon ja Deekax Air sekä oma maantuomamme VTS-Group.

Päätelaitteet, venttiilit, palo- ja säätöpellit, huippuimurit, tuuletusputket…

Ilmanvaihtotuotteissa valikoimaamme pitää sisällään laadukkaan valikoiman kaikista yleisistä brändeistä kuten Halton, Lindab, Flakt Woods.

Valikoima täydentyy laadukkaalla omalla OnePipe venttiiliperheellä.

Läpiviennit, huippuimurit ja tuuletusputket on peräisin kotimaisen kattotuotteiden pioneerin Vilpe Oy:n valikoima. Yrityksen laatu ja toimitusvarmuus ovat jo käsite.

Kiertoilma- ja oviverhokojeet

VTS VOLCANO ja WING – Markkinoiden tyylikkäimmät kiertoilma- ja oviverhokojeet! Nämä kiertoilmakojeet eivät jätä ketään kylmäksi. Oviverhot pitävät kylmän ja epäpuhtaudet ulkona sekä lämmön sisällä tyylikkäästi, tehokkaasti ja hiljaisesti. Vuosikymmenten kokemus ja pitkäjänteinen tuotekehitystyö on johtanut laitteistoon, jossa viimeistelty ulkokuori kätkee sisälleen huippulaadukkaat komponentit muodostaen yhdessä tehokkaan kokonaisuuden.

VTS-ilmankäsittelykoneet

Tarjoamme yksinoikeudella huippulaatuiset VTS Ventus pala- ja pakettikoneet kokoluokassa 0,3-28 m3/s, sekä Mercorin laajan tuotevalikoiman. Huippukomponentit ja valtuutettu huolto-organisaatio takaavat käyttäjätyytyväisyyden koko elinkaaren ajan.

VTS on globaali, maailman suurin IV-konetoimittaja. Tämä yhdessä huippumodernien tuotantolaitosten kanssa takaa loistavan toimitusvarmuuden ja erittäin kustannustehokkaat tuotteet.

LVI-WaBeKin SuperService-palvelutaso ja logistinen osaaminen yhdistettynä huipputuotteeseen tuo alalle yhdistelmän, joka palvelee asiakkaitamme ennennäkemättömällä tavalla. Koneet täyttävät kaikki alan normit, ja ovat saatavilla automatisoituna tai ilman.

– 150 000 valmistettua konetta vuodessa
– Paketti ja palakoneet, automatiikalla tai ilman
– Kattaa ilmamääräalueen 0,3 – 28 m3/s
– Laaja kokovalikoima
– Varma, joustava ja nopea toimitus
– Kustannustehokkuus

VTS Ventus / ominaisuudet:
– Runko Aluzinc, patentoitu C-paneeli ratkaisu
– Energiatehokkuus, LTO-hyötysuhde jopa 92 %
– EC-puhaltimet ja mahdollisuus kustannuksia säästävään automaatiojärjestelmään ja pilvipalveluun
– Eurovent sertifioitu, Lujuus D1, tiiveys L1, Eristys T2

Mercorin paloturvallisuusratkaisut

Edistyksellinen ja jatkuvasti uutta luova maailmanluokan yritys on nyt valmiina palvelemaan Suomen markkinoita LVI-WaBeKin yhteistyökumppanina.

Mercor Groupin missio on varmistaa rakennusten käyttäjienturvallisuus tuottamalla kattavia paloturvallisuusratkaisuja. Alan asiantuntijana Mercor pystyy tarjoamaan kumppaneille luotettavia tuotteita ja palveluita kaikissa rakennushankkeen vaiheissa. Yrityksen perustamisesta, vuodesta 1988 lähtien, Mercor on noudattanut periaatteita, joissa korostuu yksinkertainen totuus: ”Olemme olemassa ja kehitymme asiakkaittemme hyväksi”.

Mercorin palotuotteet kattavat mm. savunpoistopuhaltimet aksiaaleista suuntapainepuhaltimiin. Lisäksi kauttamme saa Mercorin laadukkaat palopellit ja -venttiilit, uutuutena mm. myös tuloilmalaitteena käytettävä mcr ZIPP – palopeltiventtiili.

mcr ZIPP – palopeltiventtiili on tarkoitettu käytettäväksi päätelaitteena ilmanvaihtojärjestelmissä. Venttiilit asennetaan Ilmastointikanaviin rakennuksen seiniin. Palopeltiventtiilit estävät palon leviämisen ja rajoittavat savukaasujen leviämistä eristämällä palovyöhykkeen. Niitä käytetään suojaamaan pakoteitä savulta. Samalla venttiili voi pysyä auki palon sattuessa ja syöttää samalla raitista ilmaa pakotiehen. Normaalisti mcr ZIPP – paloventtiilejä käytetään ilmanvaihtojärjestelmissä. Ne soveltuvat hyvin myös seinässä olevien aukkojen peiteläpiksi (jolloin venttiiliä ei asenneta ilmakanavaan). Venttiili koostuu pyöreästä kotelosta, liikkuvasta sulkupellistä, liitoskappaleesta sekä laukaisumekanismista.

Siirry tästä Wa’Shop-verkkokauppaan…

Lämmintä, viileää, puhdasta – ja lämpöpumppujen parasta laatua!

Näillä leveysasteilla lämpöpumppu on luotettava ja miellyttävä lämmönlähde – tai viilentäjä kesähelteillä, jos sellaisia kohdalle sattuu. Lämpöpumppu asennetaankin uudisrakentamisessa yhä useampaan pientaloon. Plussaa on myös mahdollisuus säästää lämmityskuluissa. Lisäksi laadukas laite parantaa sisäilman laatua.

Luotettava AlpicAir

Invertteriteknologiaa hyödyntävä AlpicAir -ilmalämpöpumppu sekä AlpicAir ilma-vesilämpöpumppu ovat luotettavia valintoja pientalojen, toimistojen ja vapaa-ajan asuntojen energiatehokkaaseen lämmitykseen ja jäähdytykseen. AlpicAirilta löydät myös CAMPER AC -mallin matkailuajoneuvoihin.

Huippulaatuiset lämpöpumput myös muilta alan uranuurtajilta

LVI-WaBeKin valikoimiin kuuluvat lisäksi huippulaatuiset Mitsubishi-lämpöpumput, joissa on edistyksellinen, hiljainen ja erittäin korkeatehoinen DC-kaksoisrotaatiokompressori, huippuunsa optimoitu järjestelmänohjaus, entistä suurempi lämmönvaihdin ja sisäyksikön ilmavirtaus. Euroopan markkinoilla toimiva Mitsubishi Heavy Industries on ollut ilmastointialan uranuurtaja jo yli 80 vuoden ajan.

Valikoimista löytyy myös energiatehokkaita ja laadustaan tunnettuja Bosch -lämpöpumppuja sekä Niben lämpöpumppuja.

Tutustu tarjontaamme verkkokaupassa – tai kysy lisää vastuumyyjältäsi!

Saat meiltä tietysti myös kaikki asennustarvikkeet ynnä muut tykötarpeet.

Siirry tästä Wa’Shop-verkkokauppaan…


Esitteitä ja tuotetietoutta…

Wa’Shop-verkkokauppaan kirjautumalla löydät tarkempia esitteitä sekä teknisiä tietoja tuotteisiimme ja tuoteryhmiimme liittyen – kätevästi kyseisten tuotteiden yhteyteen ryhmiteltyinä. Alta voit lisäksi tutustua muutamiin tämän hetken luetuimpiin esitteisiimme:

Kiinnostuitko?
Täytä ja lähetä yhteydenottopyyntö.

Kerromme mielellämme lisää!

Jätä yhteydenottopyyntö