Den unika SuperService – en VVS-partiaffär i din ficka!

29.11.2016

Den unika SuperService – en VVS-partiaffär i din ficka!

LVI-WaBeK Oy:s SuperService erbjuder dig konkreta businessförmåner.

Den unika SuperService revolutionerar bygglogistiken och näthandeln inom VVS-branschen. Med den beställer du material lättare och upp till 80 % snabbare. Samtidigt blir det mindre svinn och det blir lättare att följa både avsättning och budget. När du använder mer av din arbetstid på att arbeta och mindre på att beställa och hämta material – för att inte tala om utredning av felbeställningar – då syns det direkt positivt i ditt företags resultat.

Gratis service, konkreta förmåner

SuperService gör det lätt och snabbt att beställa material – man gör det var och när som helst med smartmobilen. Kostnadseffektiviteten blir också bättre. Till exempel Wa’Box ger installatören upp till en tredjedel mer tid för produktivt arbete när de delar man behöver vid varje arbetsfas alltid finns inom räckhåll. Wa’Store är en lagringsenhet som finns på bygget eller i andra egna utrymmen eller till exempel on the road – där har du allt vad du behöver i ordning och inom räckhåll. Både Wa’Box och Wa’Store kan även berätta när du ska beställa varor.

Här var alltså bara några exempel. Du kan bekanta dig med hela SuperService här på våra sidor. Vilka delar av SuperService skulle vara lämpligast för utveckling av din affärsverksamhet? Du kan få större produktivitet, mindre logistikkostnader och mer effektivitet att följa byggena. SuperService står till din tjänst 24/7.

Kimmo Pelkonen, VD


Lisää ajankohtaisia uutisiamme

VVS-partihandelns nyheter!

Beställ vårt nyhetsbrev. Du får behändigt information om VVS-branschens aktuella saker, nyheter, erbjudanden, händelser... Fyll i och sänd blanketten – och det är allt!

[mc4wp_form id="4663"]