REFERENSSIT

SuperService tuottaa U-H Talotekniikalle selvää bisneshyötyä

”SuperServicelle arvosanaksi täysi kymppi!”

U-H Talotekniikka Oy aloitti yhteistyön LVI-WaBeKin kanssa vuonna 2014 FinnBuild-messuilla. Nyt yrityksellä on käytössään WaBeK-verkkokauppa, Wa’Boxit ja Wa’Center 24/7-noutomyymälä. Toimitusjohtaja Indrek Mutso pitää näitä SuperService-palveluja niin hyvinä, ettei pienen miettimisen jälkeenkään keksi niissä mitään kehitettävää. ”Parasta on ajan säästyminen, joka näkyy myös viivan alla. Annan kouluarvosanaksi täyden kympin!”

reference_photo

Selvää businesshyötyä

Indrek kertoo, ettei SuperServicen käyttöönottoa tarvinnut erityisemmin miettiä – sen hyödyt yritykselle olivat itsestään selviä. WaBeK-verkkokauppa on kovassa käytössä päivittäin, koska siinä kaikki perusasiat kuten laatu, hinta ja toimitusvarmuus ovat hyvät. ”Soittaminen tukkuihin koetaan hankalaksi, ja se on virheille altista toimintaa.” Lisäksi tuotteiden sertifikaatit kertyvät ostotietojen mukana työmaalle avattuun omaan kansioon, josta ne on helppo tulostaa luovutuskansioon. Ei turhaa etsiskelyä!

Wa’Center 24/7-noutomyymälä puolestaan on pelastanut U-H Talotekniikan monesta hankalasta tilanteesta. ”Ei ole yksi tai kaksi kertaa, kun tuotteita on pitänyt hakea myöhään illalla tai viikonloppuisin. Tämänkin palvelun käyttö on todella helppoa.”

 

Talossa on hyvä asenne ja tekemisen meininki

U-H Talotekniikka Oy on kasvanut nopeasti. Kaikki lähti liikkeelle siitä, kun Indrek alkoi vuonna 2007 tehdä LVI-asennuskeikkoja Suomessa ”yksi mies ja pakettiauto” -tyyliin. Kasvua sai tekemällä työt laadukkaasti, luotettavasti ja hyvällä asenteella. Vuonna 2010 perustettiin MI Grupp, joka jatkoi samoilla linjoilla. Ja 2015 tehtiin kaupat U-H Rakennuksen kanssa. Nyt yrityksellä on jo parisenkymmentä ammattilaista talossaan ja miltei 4 miljoonan liikevaihto. Kilpailu on kovaa, ja töiden saaminen vaatii mm. tarkkaa laskemista. Indrek Mutso kiittää myös työntekijöitään sitoutumisesta. Loistava asenne ja tekemisen meininki tarttuvat koko yritykseen.