WAVININ ESITTELY

Suomalaista vedenkäsittelyosaamista jo yli 50 vuotta

Wavin-Labko: jäte- ja sadevesi- sekä kiinteistöteknisiä vedenkäsittelyjärjestelmiä Suomen vaativiin oloihin

Wavin-Labko Oy on suomalaisen ympäristö- ja vedenkäsittelyteknologian kärkinimi ja osa maailman johtavaa putkijärjestelmien toimittajakonsernia, Wavin-konsernia. Wavin-Labko tarjoaa edelläkävijän ratkaisut kiinteistöjen lämmön- ja vedenjakeluun sekä viemäröintiin, samoin kuin markkinoiden johtavat kokonaisratkaisut hule- ja jätevesien käsittelyyn.

Korkealaatuinen, kustannustehokas Wavin Tigris K1 -komposiittiputkijärjestelmä on luotettava ja pitkäikäinen vaihtoehto käyttövesi- ja lämmityssovelluksiin. Lisäksi se on helppo ja nopea asentaa. Asennustyön varmuutta lisäävät liitokset, jotka ilmaisevat selkeästi mahdollisen vuotokohdan painetestiä tehtäessä.

Wafix HT/PP -kiinteistöviemärijärjestelmä on täydellinen valinta kiinteistöjen jätevesien johtamiseen. Sen ainutlaatuinen tiiviste takaa liitoskohtiin 100 % tiiviyden. Ääntä vaimentavien viemärijärjestelmien (ns. dB-viemärit) suosio kasvaa nopeasti. Tähän Wavin-Labko tarjoaa markkinoiden johtavat ratkaisut sekä mid-spec-, Wavin Sitech+ että high-spec- ja Wavin Asto -luokissa.

wavin

”Muoviputket valtaavat markkinoita perinteisiltä putkimateriaaleilta. Korroosiottomat, helposti asennettavat ja edullisemmat materiaalit kiinnostavat kaikkia osapuolia. Tietomallintaminen (BIM) lisääntyy rakennusteollisuudessa. Wavin on lanseerannut älykkään paketin Revit-ohjelmistoon. Se mahdollistaa täydellisen ”As Built” -mallintamisen Wavin-putkistolle. Wavin-Labko Oy tuo vastaavat räätälöidyt paketit Suomeen lähitulevaisuudessa.”

Tuotepäällikkö (putkituotteet) Teemu Sillvan, Wavin-Labko Oy

wavin tigris

Wavin Tigris K1 komposiittiputket

wavin sitech

Ääntävaimentava viemäröinti Wavin SiTech+

wavin tigris

Puristusliittimet Tigris K1

Wavin-Labko Oy – ratkaisuja jokapäiväiseen, ympäristöystävällisempään elämään

  • Yli 50 vuoden kokemuksen myötä kertynyt taitotieto ja yrityksen sertifioitu laatujärjestelmä (ISO 9001:2000) varmistavat, että tuotteet ovat huippulaatua ja sopivat Suomen vaativiin olosuhteisiin.
  • Tuotevalikoima kattaa laajasti erilaiset liike- ja palvelurakentamisen, omakoti- ja vapaa-ajan asuntojen sekä kiinteistö- ja kunnallistekniikan uudis- ja saneerausrakentamisen tarpeet.
  • Pääkonttori Tampereella, kaksi tuotantolaitosta ja kattava myyntiorganisaatio.
  • Kuuluu kansainväliseen Wavin-konserniin, jonka pääkonttori on Alankomaiden Zwollessa. Konsernilla on toimintaa 25:ssä ja valmistusta 40:ssä Euroopan maassa sekä globaali jakeluverkosto.