Haemme palvelumyyjiä sekä Espoon että Helsingin toimipisteisiimme!

Palvelumyyjän tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu niin myymälässä kuin puhelimitse, tarjousten ja tilausten tekeminen toiminnanohjausjärjestelmään, sekä kenttämyynnin auttaminen ja tukeminen. Asiakkaiden kohtaamisen ja palvelemisen lisäksi työtä riittää myös mm. tavaran käsittelyssä ja myymäläjärjestyksen ylläpitämisessä etenkin Helsingin Wa’Centerissä.

Myymälätyöskentely on mainio tutustumisympäristö LVI-alan tuotteisiin ja toimijoihin. Aloitusta vauhdittaa mahdollinen LVI- tai muu teknisen alan tuntemus esimerkiksi tuotteiden myynnin tai asentamisen kautta. Aloittamisen kynnys on useimmiten ylitettävissä, eikä kehittymiselle ole ylärajaa – hyvinkin erilaisista lähtökohdista LVI-myynnin tehtäviin päätyneet henkilöt ovat menestyneet kanssamme erinomaisesti! Myymälätehtävät voivatkin olla loistava startti LVI-tukkukaupan eri asiantuntijarooleihin.

 Odotamme tehtävään valittavalta palvelumyyjältä:

  • innokasta asiakaspalveluasennetta
  • avointa, positiivista ja kehittymishaluista otetta
  • yhteistyökykyä ja tarkkuutta sekä organisointikykyä
  • tietotekniikan sujuvaa käyttöä

LVI-alan tuotetuntemus ja kokemus LVI-alan asennus- tai myyntitehtävistä katsotaan eduksi.

LVI-WaBeKissa keskitymme asiakastyöhön ja asiakkaiden tarpeisiin ilman ahdistavaa tai lamauttavaa byrokratiaa. Organisaatiomme on oikealla tavalla matala, ja myös johtomme on omistautunut tukemaan myyntiä sekä toiminnan kehittämistä. Reagoimme nopeasti ja kehitämme tekemistämme yhdessä asiakkaan kanssa, eikä vain sisäisiä prosesseja varten. Tavoitteet yrityksessämme asetetaan yksilöllisesti ja ne ovat saavutettavissa ahkeralla ja ammattimaisella tekemisellä.

Tarjoamme paikan kasvavassa ja innovatiivisessa työympäristössä sekä hyvän, tuloksiin sidotun kannustinjärjestelmän. Meillä pääset myös osaksi tiimiä, jossa voit vaikuttaa omaan työhyvinvointiisi mm. säännöllisen työhyvinvointikartoituksemme puitteissa. Ihmiset – niin asiakkaat kuin työntekijät – ovat toimintamme keskiössä, ja tuemme työntekijöitämme mm. liikunnallisissa harrastuksissa. Luonnollisesti tarjoamme käyttöösi myös laadukkaat työkalut työsi tekemiseen.

Haluatko kuulla lisää avoinna olevasta tehtävästä? Tai siitä, millaista meillä on olla töissä? Vastauksia kysymyksiisi antaa Etelä-Suomen aluepäällikkö Timo Laukkanen,  044 3366 826.

Tutustu myös viiteen hyvään syyhyn työskennellä LVI-WaBeKissa, sekä somekanaviimme, joissa #wabekpower-tunnisteen alle keräämme satunnaisia otoksia työstämme & työyhteisöstämme!

Lähetäthän hakemuksen palkkatoiveen sekä CV:n kera sähköpostitse osoitteeseen rekry@lvi-wabek.fi viimeistään 7.12.2022. Lisääthän sähköpostin aihekenttään tunnisteeksi missä toimipisteessämme työskentelystä (Espoo/Helsinki) olet ensisijaisesti kiinnostunut.

Saatamme edetä hakuprosessissa jo ennen sen päättymisajankohtaa, joten älä suotta jää odottamaan, mikäli haluat osaksi tiimiämme.

Toivottavasti tapaamme haastattelussa!