Wa’Truck: Suomen nopein toimitus perillä jo samana päivänä

11.03.2021

Wa’Truck: Suomen nopein toimitus perillä jo samana päivänä

 

SuperServiceä parhaimmillaan: Wa’Truck toimittaa tilaukset samana päivänä sekä tuo lisäksi myymälän työmaalle!

Wa’Truck toimittaa tilaukset Etelä-Suomen työmaille saman päivän aikana yhdistäen tukkutoiminnan ja logistiikan ennennäkemättömällä tavalla. Nopealla toimituksella on merkittävä vaikutus LVI-yritysten tuottavuuden nousuun poistaen toistuvat tukkukäynnit tai pitkistä toimitusajoista johtuvat työnseisahdukset.

Wa’Truck yhdistää logistiikan ja myymälän

Wa’Truck on LVI-tuotteiden kuljetukseen räätälöity auto, johon on yhdistetty myös myymälä. Mahdollisesti unohtuneet tarviketilaukset voi siis täydentää samalla kun Wa’Truck toimittaa tilauksen työmaalle. Kaupanpäälliseksi auto tuo työmaalle SuperService palveluna myös maistuvat kahvit ja munkit!

Nopeat lastinpurkumahdollisuudet sekä uniikki pakkaustapa Wa’Bag

Myös lastinpurun monipuoliset mahdollisuudet tukevat nopeaa toimitusta sekä toimitusvarmuutta erilaisilla työmailla: Wa’Truck suunniteltiin tukemaan niin Hiab-purkua, perälautapurkua kuin kylkipurkua. Tuotteiden pakkaukseen käytetään tukkumarkkinoiden ensimmäistä täysin kierrätettävää Wa’Bagia, joka kuuluu LVI-WaBeKin SuperService-palvelukonseptiin.

Tervetuloa tutustumaan palveluihimme!

Kimmo Pelkonen
LVI-WaBeK Oy – Tuottavaa ja Turvallista tukkukauppaa!


LVI-tukkuliikkeen uutisia!

Tilaa uutiskirjeemme. Saat kätevästi tietoa LVI-alan ajankohtaisista asioista, uutuuksista, tarjouksista, tapahtumista... Täytä ja lähetä lomake – ja se on siinä!

[mc4wp_form id="1746"]