Wa’Exact – täsmätoimituksella saat tilauksesi työmaalle juuri silloin kun tarve

02.07.2021

Wa’Exact – täsmätoimituksella saat tilauksesi työmaalle juuri silloin kun tarve

Wa’Exact-täsmätoimituksella voit valita tilauksellesi täsmällisen toimitusajan tunnin tarkkuudella – vaikka pikana samalle päivälle.

Uusimman SuperService-innovaatiomme myötä pystyt valitsemaan verkkokauppatilauksellesi toivomasi toimitusajan yhdellä klikkauksella, ja saat tuotteet työmaallesi juuri silloin kun niitä tarvitaan.

Kalenterinäkymästä näet toimitusaikavaihtoehdot tunnin tarkkuudella, ja saat myös reaaliaikaisen tiedon ensimmäisestä mahdollisesta toimitusajasta. Wa’Exact-täsmätoimituksen valinta sujuu helposti niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneella – kuten myös itse asiointi Wa’Shop-verkkokaupassa.

Pysy siis siellä missä pitääkin – omalla työmaallasi – ja tilaa tuotteet käyttöösi juuri silloin kun niitä tarvitaan. Välttämällä turhia tukkukäyntejä vähennät työnteon katkoja. Ja säästät siis sekä aikaa & kustannuksia!

Klikkaa tästä ostoksille verkkokauppaan & Wa’Exact-täsmätoimituksen valintaan!


LVI-tukkuliikkeen uutisia!

Tilaa uutiskirjeemme. Saat kätevästi tietoa LVI-alan ajankohtaisista asioista, uutuuksista, tarjouksista, tapahtumista... Täytä ja lähetä lomake – ja se on siinä!

[mc4wp_form id="1746"]