Uutta Wa’Poweria tulevaan vuoteen💥💥

31.12.2020

Uutta Wa’Poweria tulevaan vuoteen💥💥

Näin vuoden vaihtuessa tahdon kiittää Teitä kaikkia erinomaisia työntekijöitä, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita tästä erikoisesta vuodesta ja siitä hienosta panoksesta, jonka annoitte yhtiöömme tänä vuonna.

Koronavuosi jää muistoihimme monella tavalla poikkeuksellisena. Paljon kuvaavaa on se, mitä pian 6 vuotta täyttävä poikamme sanoi eilen ennen selfien ottoa Pispalan tornissa, kun kävimme siellä tähyilemässä jo uutta vuotta: – pääasia on, että koronamaski näkyy!

Tuo puheenaihe on hallinnut myös meidän kaikkien päivittäistä puheenparttamme aina keväästä alkaen tähän päivään asti.

Jokaisella sukupolvella on ollut omat kriisinsä. Kriisit opettaa ja avaa silmiä uuteen mahdollisuuteen.

Olemme oppineet tänä vuonna paljon mm. siitä, miten epävarmuuden kanssa tullaan toimeen, miten viestitään vaikeista asioista ja miten luottamusta paremmasta tulevaisuudesta rakennetaan. Kriisit sisältää kaiken epävarmuuden keskellä myös toivon kipinän paremmasta tulevaisuudesta.

Olemme päättyvänä vuonna tervehtineet ilolla puhdasta ilmaa ja luontoa. Puhdas luonto on asia, jonka arvo on nyt viimeistään kaikille konkretisoitunut. Myös meidän tahtotila on jättää jälkeemme entistä puhtaampi ympäristö ja toimia puhtaan ympäristön edelläkävijänä omalla alallamme. Tulemme keskittämään voimamme LVI-kaupan edelläkävijänä entistä parempiin kestävän kehityksen palveluihin. Lanseeraamme helmikuusta alkaen sarjan uusia käytäntöjä, joilla luodaan toivoa ja luottamusta tulevaisuuden tekijöille. Keskitämme voimamme jatkossa myös yhteen yhtiöön, WCom-Group Oy:öön (johon kuuluvat LVI-WaBeK Oy, Metec Oy ja Wa-Plan Oy).

”SuperService, Tuottavaa ja Turvallista tukkukauppaa” on vanha sloganimme. Kestävään kehitykseen perustuva työntuottavuuden nousu on asia, joka sisältää toivoakin vahvemman positiivisen odotuksen tulevasta – eli luottamuksen. Intohimomme on rakentaa parempaa tulevaisuutta ja toivomme, että olemme kaikille tällä hienolla alalla tulevaisuuden luotettavin kumppani.

Kiitos tästä vuodesta ja onnellista uutta vuotta 2021!!

Kimmo Pelkonen

WCom-Group Oy

www.wcom-group.fi


LVI-tukkuliikkeen uutisia!

Tilaa uutiskirjeemme. Saat kätevästi tietoa LVI-alan ajankohtaisista asioista, uutuuksista, tarjouksista, tapahtumista... Täytä ja lähetä lomake – ja se on siinä!

[mc4wp_form id="1746"]