SuperCenter avattu Lempäälään

27.05.2019

SuperCenter avattu Lempäälään

 

LVI-WaBeK on avannut uuden 24/7-noutomyymälän, SuperCenterin, Lempäälän Marjamäkeen

 

LVI-WaBeKin uusi 24/7 DriveIn noutomyymälä on valmistunut Lempäälän Marjamäkeen. Palvelu siirtyy 27.5. alkaen Ruokosmetsänkadun pisteestä vain parin kilometrin päähän uuteen myymälään Kalliokummuntie 2:een. Uusi myymälä toimii LVI-WaBeKin ainutlaatuisen konseptin mukaisesti ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Arkipäivisin myymälässä on henkilökuntaa palvelemassa asiakkaita klo.6.30.-16.00 ja muina aikoina 24/7-sopimusasiakkaat voivat ostaa tarvitsemiaan tuotteita omatoimisesti.

Käytössä on LVI-WaBeKin kehittämä ja patentoima mobiilia etälukutekniikkaa hyödyntävä palvelu. Asiakkaat keräävät tarvitsemansa tuotteet koriin ja kirjaavat ostamansa tuotteet matkapuhelimen avulla tilausjärjestelmään. Yksinkertainen ja helppo ostotapa mahdollistaa tuotteiden saatavuuden urakoitsijoille juuri silloin kuin tuotteita tarvitaan esimerkiksi kiireellisissä päivystystehtävissä. Lisänä uudessa myymälässä on vielä DriveIn – palvelu, jossa asiakas voi ajaa auton sisälle halliin ja pakata ostokset mukaan täällä mukavasti tuulen ja sateensuojassa.

Lisätietoja konseptista voit lukea kotisivuiltamme www.lvi-wabek.fi

 

 


Lisää ajankohtaisia uutisiamme

LVI-tukkuliikkeen uutisia!

Tilaa uutiskirjeemme. Saat kätevästi tietoa LVI-alan ajankohtaisista asioista, uutuuksista, tarjouksista, tapahtumista... Täytä ja lähetä lomake – ja se on siinä!