Ouluun 2000 m2 liiketilakokonaisuus

29.06.2021

Ouluun 2000 m2 liiketilakokonaisuus

WBK-tilat rakentaa LVI-WaBeK Oy:lle Ouluun uuden liiketilakokonaisuuden

WBK-tilat on rakentamassa LVI-WaBeK Oy:lle uudet toimitilat Oulunporttiin, E75-tien varteen.  Uusista tiloista tulee LVI-WaBeK Oy:n SuperService-konseptin mukainen Wa’Center eli 24/7 LVI-noutotukku.

Liiketilakokonaisuuden koko on 2000 m2, ja investoinnin kokonaisarvo on yhteensä 2,5 miljoonaa euroa. Ensimmäinen rakennusvaihe valmistuu vuoden 2021 loppupuolella käsittäen noin kolmanneksen kokonaistoimitilamäärästä.

Keskeisestä sijainnista hyötyä myös vuokralaisille

Oulunportin uusista toimitiloista on vuokrattavissa noin 500-700 m2 varasto-/myymälätilaa. Sijainnin houkuttelevuutta nostavat moottoritien, lentokentän sekä sataman läheisyydet, sekä mahdolliset synergiaedut LVI-tukkukaupan kanssa. Vuokratilat soveltuvatkin hyvin esimerkiksi teknisen kaupanalan yritykselle.

Suomalainen LVI-WaBeK Oy haastaa kilpailijoitaan innovatiivisin SuperService-palveluin

LVI-WaBeK Oy etsii jatkuvasti uusia, asiakkaille lisäarvoa tuottavia tukkukaupparatkaisuja kestävän kehityksen periaatteella. Näistä innovaatioista on saanut alkunsa ainutlaatuinen, asiakkaan ostoprosessia sekä ajankäyttöä tehostava SuperService-palvelukonsepti, johon kuuluu myös rakenteilla oleva 24/7 palveleva Wa’Center-noutomyymälä. Wa’Center-noutomyymälöitä on jo kuudella paikkakunnalla, ja ne ovat tiliasiakkaille avoinna kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Muita LVI-WaBeK Oy:n SuperService-palveluinnovaatioita ovat mm. Wa’Exact-täsmätoimitus, Wa’Cont-työmaatukku, Wa’Store-varastoyksikkö sekä asentajille työvaiheittain räätälöidyt Wa’Box-tarvikepakit.

24/7 Wa’Center, Portinkaarre 5, 90420 Oulu

Tiedustelut: 
Kimmo Pelkonen, 040 541 3375
kimmo.pelkonen@lvi-wabek.fi

www.lvi-wabek.fi  
www.wbk-tilat.fi


LVI-tukkuliikkeen uutisia!

Tilaa uutiskirjeemme. Saat kätevästi tietoa LVI-alan ajankohtaisista asioista, uutuuksista, tarjouksista, tapahtumista... Täytä ja lähetä lomake – ja se on siinä!

[mc4wp_form id="1746"]