LVI-TUKKU / TUOTTEET

Viemäri ja infra

KYSY LISÄÄ MYYJILTÄMME tai tutustu tuote-esitteisiin

Laatumuovia maan alle

WaBeK:ilta saat taattua sade-, hule-, kaapelinsuoja- ja salaojaputkien sekä kaivojen tukkukauppaa niin isoihin kuin hiukan pienempiin kohteisiin. Toimitamme varastoistamme täydelliset infrapaketit loistavalla SuperService palvelulla. Tarjoamme projekteihin lisäksi ilmaisen massoittelupalvelun sekä teemme asemakuviin kaivojen merkkaukset täsmällisen tarkasti.

Valikoimamme koostuu tunnetuista laatutuotteista, kuten Jita, Wavin, RoadPipe ja Talokaivo. Varastovalikoimastamme löydät suodatinkankaita N1-N4 vahvuusluokissa monen kokoisina rullina.

Pumppaamojen  ja kaivojen toimituksiin pystymme tarjoamaan kaikki markkinoiden yleisimmät tuotteet ja määrämittaan valmistettuina.

Pyydä isommista eristä erikoistarjous ja saat tuotteet laadukkaan varmalla SuperService palvelulla suoraan työmaille toimitettuna.

Kiinteistöviemärijärjestelmä vaativiinkin kohteisiin

Wavin-Labkon Wafix HT/PP -kiinteistöviemärijärjestelmä vie asennettuna vähemmän tilaa kuin perinteinen viemäri. Ainutlaatuinen tiiviste takaa liitoskohtiin 100 % tiiviyden. Iskunkestävä ja luja Wafix PP kestää hyvin aggressiivisia voimakkaita nesteitä ja sopii siksi jätevesien johtamiseen myös sairaaloissa ja teollisuustiloissa. Järjestelmän äänenvaimennus on erinomainen – Wafix on jopa vaimentavampi kuin monet desibeliviemärit.

Infraventtiilit johtavalta venttiilivalmistajalta

AVK on yksi maailman johtavista venttiilien valmistajista vedenjakelun, kaasunjakelun, jäteveden käsittelyn ja palontorjunnan sektorilla. WaBEK:in tuotevalikoima kattaa hyvin laajan sortimentin erilaisia venttiileitä, paloposteja, liittimiä sekä niihin kuuluvia tarvikkeita. Kaikki myymämme tuotteet on valmistettu noudattaen alan vaativimpia standardeja, jotta varmistumme turvallisuusseikoista ja voimme luvata tuotteille pitkän käyttöiän. Tänä päivänä AVK on ainoa venttiilien valmistaja, joka tarjoaa luistinventtiileilleen kaikki kansainväliset laatustandardit, esimerkiksi: ISO, CEN, DIN, NF, BS, AWWA, JWWA, SABS, AS ja GOST.

PP-viemärijärjestelmässä asentamista helpottavia ominaisuuksia

Wavin SiTech+ on mineraalivahvistettu PP-viemärijärjestelmä, joka vähentää veden virtausääntä painavampien yhteiden ansiosta. Järjestelmä soveltuu sekä pieniin saneerauksiin että ison luokan kohteisiin. Rihloitetut yhteet tarjoavat hyvän tartuntapinnan ja helpottavat asentamista hankalissakin paikoissa. Merkintä 15° ja 45° välein helpottaa kiertosuuntaista kohdistusta. Erikoisrihla yhteiden pistopäässä havainnollistaa, milloin yhde on asennettu muhviin oikein.

SiTech+
SiTech+ Wavin viemärijärjestelmä
SiTech+ Wavin viemärijärjestelmä
SiTech+ Wavin viemärijärjestelmä

Esitteet

Esitteitä – AVK
Esitteitä – wavin 2 Esitteitä – wavin 2
Esitteitä – Jita

Selaa tuotekatalogiamme

Laatua etusivusta takakanteen

Selaa tuotekatalogiamme tästä
wavin

”Wafix PP vie asennettuna vähemmän tilaa kuin perinteinen viemäri, sillä sen kolmesta kohtaa tiivistävä Fixlock® on muotoiltu niin, että muhvi on hyvin litteä.”

Tuotepäällikkö Teemu Sillvan, Wavin-Labko Oy

Yhteistyökumppanimme