LVI-TUKKU / TUOTTEET

Vesi- ja lämpöputket

KYSY LISÄÄ MYYJILTÄMME tai tutustu tuote-esitteisiin

Turvallisuus ennen kaikkea - huippuliittimet markkinajohtajalta

Pegler Yorkshiren liitinvalikoima tunnetaan huippubrändeistään. Myönnämme tuotteille jopa 25 vuoden tuotetakuut ja takuu kattaa vuotovesivahingot kolmannelle osapuolelle aina 10 vuoteen asti. Takuut ovat markkinoiden parhaat ja kattavat jopa vesivahingot aina 10 vuoteen asti. Liitinvalikoimamme koostuu XPress ja SudoPress sinkityistä sekä kuparisista liittimistä, alkuperäisestä Kuterlite puserrusliittimestä, Endex kapillaariliittimistä sekä Tectite pistoliittimistä. Toimitamme koko kattavan liitinperheen aina samalta valmistajalta ja voit luottaa siihen, että asentaja ei saa noutomyymälöistämmekään mitään muuta kuin juuri ne tuotteet, joista on sovittu.

Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme:  https://wbk.fi/fi/tuotteet/vesi-ja-lampoputkistot

Huippulaatuiset kupariputket johtavalta kuparin asiantuntijalta

Wieland Sanco -kupariputki sopii kaikkiin rakennusten putkijärjestelmiin, mm. kylmä- ja kuumavesijärjestelmiin, kaasujärjestelmiin, öljylämmitykseen, aurinkolämpöasennuksiin sekä sprinklerijärjestelmiin.

Wielandin kromattu Onepipe-kupariputki sopii erityisen hyvin pesutilojen pinta-asennuksiin ja saneeraustöihin, mutta myös muihin putkistoihin.

Wieland Cupromed -kupariputki on erinomainen teknisten kaasujen ja jäähdytysaineiden kuljetukseen sekä lääkekaasuille ja tyhjiökytkentöihin.

 

Komposiittiputket: ylivoimainen valinta käyttövesiputkistoksi

Wavin Tigris K1 -komposiittiputkijärjestelmä on luotettava ja pitkäikäinen vaihtoehto käyttövesi- ja lämmityssovelluksiin. Lisäksi se on helppo ja nopea asentaa.

Tigris sisältää turvallisen PEX-C putken. PEX-C-putkien etuja ovat mm. asennusta helpottava joustavuus ja keveys sekä kulutuksenkesto. Suuretkaan veden virtausnopeudet eivät aiheuta eroosiokorroosiota. Hygieeniset putket on hyväksytty juomaveden siirtämiseen ja valmistamisessa ei ole käytetty terveydelle haitaliisia aineita. Tuotteet ovat huolelisesti testattu VTT:en sekä Tukesin testeissä.

Mustat ja tuubiputket alan johtavilta tehtailta

Kierteitettävät mustat ja siniset putket ovat hiiliterästä ja sopivat erinomaisesti lämpöputkiksi – mutta myös moniin muihin käyttötarkoituksiin.

Kattila-, paine- ja lämpöputkeksi tarjoamme pohjamaalattua, hitsattavaa teräsputkea, materiaalina pituussaumattu hiiliteräs.

Lisäksi saat meiltä laajan valikoiman tuotteita teräsputkijärjestelmien rakentamiseen: putken osia ja liittimiä, kaulus-, irto- ja kierrelaippoja. Ja tietysti ruuvit, mutterit ja laippatiivisteet!

Muista myös hitsaustarvikkeet: kaasuhitsauslangat, poltinputket, sytytinkivet ja erilaiset suojatarvikkeet.

wavin tigris
wavin tigris
kupariputket
wieland kupariputket

Esitteet

Esitteitä – Isotubi
Esitteitä – OnePipe käyttövesi
Esitteitä – Pegler Yorkshire
Esitteitä – Wieland Esitteitä – Wieland
Esitteitä – wavin Esitteitä – wavin

Selaa tuotekatalogiamme

Laatua etusivusta takakanteen

Selaa tuotekatalogiamme tästä

Yhteistyökumppanimme