LVI-TUKKU / TUOTTEET

Vedenkäsittely ja putkistotarvikkeet

KYSY LISÄÄ MYYJILTÄMME tai tutustu tuote-esitteisiin

Nyt on tarjolla laatua laarien täydeltä

Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita ja luotettavia tuotteita vedenkäsittelyyn ja asennustöihin. Tässä muutamia esimerkkejä, käy kurkistamassa lisää verkkokaupastamme!

Parhaat puserrusliittimet, paisunta-astiat ja säätöventtiilit

 • Aidot ja alkuperäiset kuteriliittimet, Kuterlite-puserrusliittimet, ovat lajinsa ehdotonta huippua ja parhaimmillaan kupari- ja pex-putkien asennuksissa. Valmistaja, Pegler Yorkshire, on alan johtavia yrityksiä maailmassa.
 • Zilmet on johtava laadukkaiden paisunta-astioiden valmistaja, jonka tuotteisiin luotetaan maailmanlaajuisesti. Koko maailmasta ei löydy paikkaa, jossa Zilmetin tinkimätön laatu ei olisi tunnistettu. Zilmetin paisunta-astiat LVI-alan ammattilaisille Suomessa toimittaa LVI-WaBeK!
 • Lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien säädön väärät asetukset ovat usein syynä lämmityslaitteiden alhaiseen hyötyasteeseen. Erinomaisella WBK-Flow -linjansäätöventtiilillä säätö sujuu nopeasti ja tarkasti ilman erikoisosaamista.

Honeywell yli 100 miljoonassa kodissa

 • Honeywellin tuotteita, komponentteja ja järjestelmiä on yli 100 miljoonassa kodissa ja viidessä miljoonassa rakennuksessa maailmanlaajuisesti ohjaamassa lämpötilaa, taloudellista energiankulutusta ja turvallisuutta. WaBeKilta löydät kattavan valikoiman Honeywell-tuotteita, mm. patteri- ja linjasäätöventtiilit sekä paineenalennusventtiilit ja suodattimet.

Pumppuja ja venttiileitä joka lähtöön

 • WaBeK:issa on tarjolla kaksi laadukasta pumppubrändiä, Hel-Wita ja Grundfos. Tuotevalikoimamme kattaa IMI-Hydronic Engineeringin, Oraksen ja Danfossin patteri- sekä linjasäätöventtiilit.

Kysy lisää myyjiltämme ja käy perehtymässä verkkokauppamme tarjontaan:  https://wbk.fi/fi/tuotteet/vedenkasittely-ja-putkistotarvikkeet/lj-ja-lkv-pumput

Luotettavasti lämpöä ja lämmintä vettä

 • Koska tarjoamissamme litteissä kalvopaisunta-astioissa ilmausruuvi ja putkiyhde ovat samassa päässä tuotetta, astian voi asentaa ahtaaseenkin paikkaan.
 • Saat meiltä tietysti myös painesäiliöt ja paineyhdistelmät, erilaiset muoviputkien liittimet, letku- ja kynsiliittimet ynnä muut asennustarvikkeet.
 • Korkealaatuiset kotimaiset Jäspi-tuotteet kattavasti valikoimastamme.
 • Kiertovesipumput ovat HEL-WITAn tuotantoa. Tuotteiden suunnittelu on saksalais-sveitsiläistä laatua.

Apator vesimittarit luotettavasti jo vuodesta 1924

 • Apatot on laadukkaiden vesimittareiden edelläkävijä. Yhtiön laajasta tuotevalikoimasta löytyy monenlaisia vesi-, energia- ja sähkömittareita. Apatorin lippulaiva on markkinoiden tarkin vesimittari, joka toimii patentoidulla Ultrasonic -peilitekniikalla. Ultrasonic tunnetaan tuotenimellä Ultrimis W ja on mittatarkkuudeltaan R800.
 • Apator Groupin tuotteita myydään monella private label -merkillä, mutta LVI-WaBeK toimii yksinoikeudella tuotteiden jälleenmyyjänä Suomessa.

Tutustu Apator valikoimaamme  https://wbk.fi/fi/tuotteet/vedenkasittely-ja-putkistotarvikkeet/vesimittarit

honeywell
putkenliittimet
honeywell

Esitteet

Esitteitä – OnePipe varaajat Esitteitä – OnePipe varaajat
Esitteitä – Grundfos
Esitteitä – LD
Esitteitä – HEL-Wita Esitteitä – HEL-Wita
Esitteitä – Apator
Esitteitä – Broen
Esitteitä – X-Press
Esitteitä – Kuterlite Esitteitä – Kuterlite
Esitteitä – WBK-Flow

Selaa tuotekatalogiamme

Laatua etusivusta takakanteen

Selaa tuotekatalogiamme tästä

Yhteistyökumppanimme