LVI-TUKKU / TUOTTEET

Työkalut

KYSY LISÄÄ MYYJILTÄMME tai tutustu tuote-esitteisiin

Nyt on työkaluissa laatu kohdillaan, vaikka itse sanommekin!

Ammattimies tarvitsee ja ansaitsee vertaisensa työkalut. Kestävillä, toimivilla ja laadukkailla välineillä homma sujuu, ja valmista tulee. Tässäkin lajissa löydät LVI-alan parhaimmistoa meiltä – katso esimerkkejä.

Lidac-puukkosahanterät ja Bacho-käsityökalut

Lidac-puukkosahanterät haukkaavat nikottelematta monia eri materiaaleja ja ovat leikkausominaisuuksiltaan ja kulutuskestävyydeltään erinomaisia. Terän selkäosa on joustavaa jousiterästä, teräosa kobolttiseosteista HSS-terästä.

Bahco-brändin emoyhtiö SNA Europe panostaa tuotekehitykseen, mistä kertovat myös yli 400 yritykselle myönnettyä patenttia kautta maailman. Kun käsityökalujen laatu, toimivuus ja ergonomia ovat kohdillaan, työ sujuu letkeämmin ja turvallisemmin.

Turvallinen ja tehokas puristustyökalu hankalampiinkin paikkoihin

Novopress ACO on tehokas puristustyökalu, jonka ladattava akku kestää pitkään. Koska laite on kevyt ja ergonomisesti muotoiltu, sen kanssa on helppoa työskennellä hankalammissakin paikoissa. Leukojen ollessa kiinnitettyinä laitteen painopiste on käsikahvan kohdalla, jolloin sitä on turvallista ja mukavaa käyttää. Puristus tapahtuu automaattisesti alusta loppuun, mutta sen voi keskeyttää manuaalisesti. Näin työskentely on turvallista myös ongelmatilanteissa.

Putkityökaluja, akkuporakoneita, erilaisia sahoja, piikkausvasaroita, jäähdytyskoneita…

Itsestään selvästi tuotevalikoimaamme kuuluu myös Rothenberger – putkityökalujen ynnä muiden huippunimi, joka tunnetaan laadustaan ja tuotekehityksestään.

Vielä riittäisi esiteltävää: oivallinen tehokas Ropump Super Plus -viemärinavauspumppu, jäähdytyskoneet… Mutta kurkistamalla verkkokauppaamme saat nopeasti kokonaiskuvan tarjonnastamme!

jakoavain
bahco työkalut
rothenberger työkalut
hitachi työkalut

Esitteet

Esitteitä – Rothenberger
Esitteitä – Novopress Aco Esitteitä – Novopress Aco Esitteitä – Novopress Aco

Selaa tuotekatalogiamme

Laatua etusivusta takakanteen

Selaa tuotekatalogiamme tästä
tony äijö

”Novopress ACO -puristustyökalu tuo turvallisesti lisätehoa työhön. Se on kevyt ja ergonominen, ja sen ladattava akku kestää pitkään. On mukava käyttää!”

Myyntijohtaja Timo Äijö, Wavin-Labko Oy

Yhteistyökumppanimme