LVI-TUKKU / TUOTTEET

Saniteettikalusteet

KYSY LISÄÄ MYYJILTÄMME tai tutustu tuote-esitteisiin

Puhtaasti laatua kylpyhuoneisiin ja keittiöihin

Luotamme laatuun myös saniteettikalusteissa. Tarjoamme sinulle monipuolisen valikoiman altaita, wc-istuimia, suihkukaappeja ja hanoja, jotka ovat toimivuutensa lisäksi ykkösluokkaa myös muotoilultaan.

Korkealaatuiset, tyylikkäät kylpyhuonekalusteet

Gustavsberg yhdistää innovatiivisissa kylpyhuoneratkaisuissaan laadun ja fiksut ratkaisut pohjoismaiseen muotoiluun. Yli 190 vuotta posliinituotteita valmistanut Gustavsberg kuuluu alansa johtaviin brändeihin. Valikoimassamme on mm. wc-istuimet, altaat, hanat ja varaosat.

Kotimainen IDO on maineikas yli 140-vuotias kylpyhuonekalusteiden valmistaja. Tammisaaren modernissa tehdaslaitoksessa valmistuvat edelleenkin yrityksen kaikki saniteettiposliinit. Meiltä löydät IDO -pesualtaat, wc-istuimet sekä varaosatarvikkeet.

Edustamme Villeroy & Bochin valikoimaa Suomessa yhdessä Gustavsbergin kanssa. Saksalaista brändiä on valmistettu jo vuodesta 1748. Saat meiltä tilaustuotteina markkinoiden kattavimman valikoiman laatutuotteita, jotka sopivat niin yksityisiin uniikkiasuntoihin kuin isoihin kerrostaloprojekteihinkin.

Oras-hanat, Sanka-suihkutilat

Oras on hana- ja suihkuvalmistuksen edelläkävijä – ja kosketusvapaiden sekä älyhanojen markkinajohtaja. Se keskittyy tuotekehityksessään käytön mukavuuteen, veden ja energian säästämiseen, turvallisuuteen ja designiin. Tarjoamme hyvän valikoiman hanoja.

Suomalainen Sanka Oy valmistaa Loviisassa suihkutilakalusteita, joita on asennettu myös vaativiin julkitilakohteisiin – hotelleihin ja vapaa-ajan kohteisiin ja luksusristeilijöille. Maailman suurimmat risteilyalukset, Oasis of the Seas ja Allure of the Seas, on varustettu tyylikkäillä Sankan suihkutilakalusteilla.

wc-istuin
suihkusetti
allas
keittiöhana

Esitteet

Esitteitä – IDO Esitteitä – IDO
Esitteitä – Gustavsberg
Esitteitä – Oras

Selaa tuotekatalogiamme

Tutustu tuotteisiimme tästä

Selaa tuotekatalogiamme tästä

”Gustavsberg on saniteettikalusteiden korkealaatuinen klassikko – ja samalla puhtaasti tätä päivää sekä tulevaisuutta innovatiivisten ratkaisujensa ansiosta. Tutustu mallistoon!”

Aluepäällikkö Juha Kivimäki, LVI-WaBeK Oy

Yhteistyökumppanimme