LVI-TUKKU / TUOTTEET

Vedenmittausjärjestelmä

KYSY LISÄÄ MYYJILTÄMME tai tutustu tuote-esitteisiin

Huippuluokan vedenmittausjärjestelmä yhtenä pakettina

Puhdas vesi on arvokas asia. Siksi sen kulutukseen ja myös hinnoitteluun tullaan jatkossa kiinnittämään yhä enemmän huomiota. EU-direktiivi edellyttääkin käyttäjäkohtaisiin mittareihin siirtymistä pitkällä aikavälillä.

Samaa tahtia nousee mittausjärjestelmien vaatimustaso: mittauksen luotettavuus ja seurannan helppous ovat ensiarvoisen tärkeitä. Laadukas järjestelmä tuottaa luotettavaa mittaustietoa automaattisesti kulutusten seurantaan, raportointiin ja laskutuksen pohjaksi.

Etäluettava vedenmittausjärjestelmä palveluineen

Saat meiltä huippuluokan METEC-mittausjärjestelmän palveluineen valmiina pakettina. Se sisältää M-Bus-väyläliitäntäiset huoneistokohtaiset vesimittarit kylmälle ja lämpimälle vedelle sekä taloyhtiökohtaisen keskusyksikön. Voit valita joko langattomat tai perinteiset mittarit. Molemmat ovat helposti asennettavia ja erittäin luotettavia ja pohjautuvat standardiin M-Bus-väyläprotokollaan ja uusimpaan mittariteknologiaan. Mittarit ovat MID-hyväksyttyjä ja sisältävät magneettisuojauksen (PN-EN 14154 mukaisesti).

 

Ratkaisu helpottaa isännöitsijän työtä

Koska etäluentavalmius on METEC-järjestelmässä vakiona, isännöitsijä saa ladattua kulutuslukemat etäluentapalvelun kautta helposti mistä ja milloin tahansa. Palvelu myös säilyttää mittaridatan turvallisesti. Lukema- ja kulutustiedot voidaan siirtää palvelun integraatiorajapinnan kautta suoraan laskutusohjelmaan.

Asuntokohtaiset näytöt ja muitakin mittaustietoja

METEC-järjestelmään on mahdollista liittää asuntokohtaiset näytöt, joista asukkaat näkevät mittaustiedot. Koska mukana ovat myös asuntojen lämpötila- ja kosteusmittaukset, näitäkin tietoja voi seurata etäluentapalvelun kautta.

Lisäksi järjestelmään ja etäluentapalveluun voi ottaa mukaan asunnon tai taloyhtiön muut M-Bus-väylään liitetyt mittaukset, esimerkiksi huoneistokohtaiset jäähdytysenergiamittaukset ja kiinteistön päävesimittaus. Kaikki palveluun liitetyn järjestelmän mittaustiedot voi lukea ja ladata helposti Internetin kautta.

Selaa tuotekatalogiamme

Laatua etusivusta takakanteen

Tutustu tuotteisiimme tästä

“Saat meiltä huippuluokan METEC-mittausjärjestelmän palveluineen valmiina pakettina.”

 

Metec Oy

 

Hannu Halme / myynti, 020 703 2977

Esa Piiroinen / myynti, 020 703 2976