LVI-TUKKU / TUOTTEET

Lämpöpumput, kylmä ja sähkö

KYSY LISÄÄ MYYJILTÄMME tai tutustu tuote-esitteisiin

Lämmintä, viileää, puhdasta – ja ilmalämpöpumppujen parasta laatua!

Näillä leveysasteilla ilmalämpöpumppu on luotettava ja miellyttävä lämmönlähde – tai viilentäjä kesähelteillä, jos sellaisia kohdalle sattuu. Ilmalämpöpumppu asennetaankin uudisrakentamisessa yhä useampaan pientaloon. Plussaa on myös mahdollisuus säästää lämmityskuluissa. Lisäksi laadukas laite parantaa sisäilman laatua.

Huippulaatuiset lämpöpumput ilmastointialan uranuurtajalta

LVI-WaBeKin valikoimiin kuuluvat huippulaatuiset Mitsubishi-lämpöpumput, joissa on edistyksellinen, hiljainen ja erittäin korkeatehoinen DC-kaksoisrotaatiokompressori, huippuunsa optimoitu järjestelmänohjaus, entistä suurempi lämmönvaihdin ja sisäyksikön ilmavirtaus. Euroopan markkinoilla toimiva Mitsubishi Heavy Industries on ollut ilmastointialan uranuurtaja jo yli 80 vuoden ajan.

Lämpöpumppuja alansa suurimmalta Euroopassa

Robert Bosch aloitti lämpöpumpputuotteiden valmistuksen jo 1800-luvulla. Tänä päivänä Bosch valmistaa kaiken mahdollisen lämpövoimalaitoksista aina omakotitalojen lämpöpumppuihin. LVI-WaBeKilta saat kattavan valikoiman energiatehokkaita ja laadustaan tunnettuja Bosch -lämpöpumppuja.

Tutustu tarjontaamme verkkokaupassa – tai kysy lisää vastuumyyjältäsi!

Luotettava ilmalämpöpumppu pienempiin kohteisiin

Mitsubishiä edullisempi, invertteriteknologiaa hyödyntävä Alpic Air -ilmalämpöpumppu on luotettava valinta pientalojen, toimistojen ja vapaa-ajan asuntojen energiatehokkaaseen lämmitykseen ja jäähdytykseen.

Saat meiltä tietysti myös kaikki asennustarvikkeet ynnä muut tykötarpeet.

Alpic Air
mitsubishi lampoöpumppu
Alpic Air

Esitteet

Esitteitä – Alpic Air Esitteitä – Alpic Air
Esitteitä – Mitsubishi
Esitteitä – Bosch lämpöpumput

Selaa tuotekatalogiamme

Laatua etusivusta takakanteen

Selaa tuotekatalogiamme tästä

Yhteistyökumppanimme