LVI-TUKKU / TUOTTEET

Kannakkeet

KYSY LISÄÄ MYYJILTÄMME tai tutustu tuote-esitteisiin

Tutustu nyt kannakkeiden huippulaatuun – se kannattaa!

Laadukas putkien kannakointi toimii vähän niin kuin hyvä avioliitto: kaiken se kestää ja kantaa ja pitää paikoillaan yhdensuuntaisena. Tämä sanottuna pilke silmäkulmassa – kyllähän ammattimies asian monet vaatimukset tietää ja tuntee.

Ja me LVI-WaBeKissa tiedämme ja tunnemme näiden tuotteiden laatutoimittajat. Koko valikoimamme näet verkkokaupassa. Esittelemme tässä yhden erityisen hyvän: StarQuick®-tuotevalikoiman.

Luotettavat ja kätevät StarQuick®-putkikiinnikkeet

StarQuick®-putkikiinnikkeet takaavat luotettavan kiinnityksen ja säästävät huomattavasti aikaa. Työ sujuu nopeasti ja kätevästi, koska kiinnitin sulkeutuu, kun putkea painetaan sen sisällä. Kiinnikkeet sopivat kaikenlaisille putkille, joiden halkaisija on 10–65 mm, ja sekä käyttö- ja lämmitysvesisovelluksiin että sähkömekaanisiin asennuksiin.

StarQuick®-tuotteet on valmistettu modifioidusta polyamidi 6:sta. Tämä tekninen muovi kestää erinomaisesti eri lämpötiloja sekä monenlaisia kemikaaleja, öljyä ja öljytuotteita. Näin se on oivallinen materiaali kaikkiin kohteisiin – myös syövyttävään ympäristöön, rapauttaville aineille, kemianteollisuuteen, uima-altaisiin jne.

Tarjolla on myös ratkaisuja kahden tai useamman rinnakkaisen putken kiinnittämiseen. Lisäksi useita StarQuick®-kiinnittimiä voidaan kytkeä yhteen.

Laaja varustevalikoima täydentää järjestelmän. Esimerkiksi StarQuick®-sovite kierretangoille on suorastaan ihanteellinen kiinnitysratkaisu.

Runsaasti valinnanvaraa LVI-kannakkeissa

LVI-WaBeK Oy toimii myös omavaraisena perinteisten LVI-kannakkeiden maahantuojana. Valikoimassamme on putkipitimet, viemäripitimet, ilmastointisangat, kiskojärjestelmät sekä suuri määrä erityyppisiä pultteja, muttereita, betoniruuveja, kiila-ankkureita jne. Kaikissa tuotteissamme, jotka kuuluvat harmonisoidun tuotestandardin piiriin, on CE-merkki.

starquick
starquick
starquick
starquick

Esitteet

Esitteitä – StarQuick

Selaa tuotekatalogiamme

Laatua etusivusta takakanteen

Selaa tuotekatalogiamme tästä
Kimmo Pelkonen LVI-WaBeK

”Me LVI-WaBeKissa tiedämme ja tunnemme erilaisten kannakkeiden laatutoimittajat. Tutustu valikoimaamme verkkokaupassa. Tai juttele vastuumyyjäsi kanssa vaihtoehdoista – hän kertoo mielellään lisää.”

Toimitusjohtaja Kimmo Pelkonen, LVI-WaBeK Oy

Yhteistyössä