LVI-TUKKU / TUOTTEET

Kalustetarvikkeet

KYSY LISÄÄ MYYJILTÄMME tai tutustu tuote-esitteisiin

Tasokkaat kalustetarvikkeet – se kuuluisa piste i:n päällä!

Kun viimeistelet toimivat ja tyylikkäät kylpytilat laadukkailla kalustetarvikkeilla, lopputulos on täydellinen. Ja myös säilyy sellaisena pidempään.

Kalustesulkuja, venttiilejä, hajulukkoja…

  • Kalustussulkuvalikoimastamme löydät premium-tason Ballofix-tuotteet. Tuoteperhe kuuluu BROEN-perheeseen, joka on tuoteryhmän markkina- ja innovaatiojohtaja. Kalustesulkuja on saatavilla pistoliitin-, press-, puserrus- ja kierrepäillä.
  • Tasanin budjettiluokan valikoima on hinnaltaan ja laajuudeltaan kilpailukykyinen. STF-hyväksytyt venttiilit ovat juomavesitestattuja ja esteettisesti sekä teknisesti erittäin korkeatasoisia.
  • Hajulukkojen valikoimasta löydät pohjoismaiset huippubrändit kuten Purus, Unidrain, Prevex jne.

Kuivaustelineet ja kuivaimet: laatua ja toimivuutta

  • Nykyajan pyyhkeet ovat usein paksuja ja ylellisiä, mutta samalla hitaasti kuivuvia. Kuiva ja mukavan lämmin, raikas pyyhe on miellyttävä käyttää. Kuivauspatteri lisää viihtyvyyttä, tuo lisälämpöä ja kuivaa kosteuden nopeasti niin pyyhkeistä kuin ulkoiluvaatteistakin seuraavaa käyttökertaa varten.
  • Kotimaiset, korkealaatuiset Rej Design -kuivaustelineet soveltuvat asennettaviksi uudis- ja korjausrakentamiskohteisiin, kylpy-, puku-, kodinhoito-, eteis- ja harrastetiloihin. Laadukas, muotoilultaan ajaton kuivain on käytännöllinen ja samalla tyylikäs osa sisustusta.
  • Saat meiltä myös Sentakia Oy:n laadukkaat kuivaimet asennussarjoineen kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin sekä eteistiloihin. Yrityksellä on sekä vesikiertoisia että sähköllä toimivia kuivaimia.
hajulukot
peitelaippa
suihkuletku
liitinpesa

Esitteet

Esitteitä – Broen

Selaa tuotekatalogiamme

Laatua etusivusta takakanteen

Selaa tuotekatalogiamme tästä

Yhteistyökumppanimme