LVI-TUKKU / TUOTTEET

Ilmanvaihto- ja kattotuotteet

KYSY LISÄÄ MYYJILTÄMME tai tutustu tuote-esitteisiin

Täyttä laatua ilmanvaihto- ja kattotuotteissa – saa henkäistä ihastuksesta!

Ilmanvaihdon laadusta ja toimivuudesta ei pidä tinkiä, sen tietää jokainen alan ammattilainen. Jos syystä tai toisesta näin pääsisi käymään, asiasta seuraa yleensä huonoja uutisia.

WaBeK tarjoaa vain sellaisia ilmanvaihto- ja kattotuotteita, joiden laatuun voit luottaa. Ja jotka ovat mahdollisimman käteviä myös asentaa, niin että hommat sujuvat tehokkaasti.

Suomalaista ilmanvaihdon osaamista

Yhteistyökumppanimme ja Suomen johtava ilmanvaihdon asiantuntija Vallox Oy kiteyttää asian näin: Hyvän ilmanvaihdon huomaa siitä, että sitä ei huomaa. Vallox-ilmanvaihtokoneet ovat varmatoimisia ja energiataloudellisia ja Suomessa suunniteltuja sekä valmistettuja. Niiden lämmöntalteenoton vuosihyötysuhde on huippuluokkaa. Toinen luotettava ilmanvaihdon ja IV-koneiden osaaja valikoimissamme on DeeKax, kotimainen yritys sekin.

Venttiilit, huippuimurit, tuuletusputket…

Ilmanvaihtoventtiileissä luotamme Lindab-laatuun. Kansainvälinen yhtiö toimii myös Suomessa, ja sen tuotteet ovat helposti asennettavia ja energiatehokkaita.

Läpiviennit, huippuimurit ja tuuletusputket meille toimittaa EH-Muovi Oy. Yrityksen laatu ja toimitusvarmuus ovat jo käsite.

ETS-ilmanvaihtokanavien ja -kanavaosien valmistuksessa noudatetaan EN-standardeja, ja ne ovat M1-puhtausluokiteltuja.

Kiertoilma- ja oviverhokojeet

VTS VOLCANO ja WING – Markkinoiden tyylikkäimmät kiertoilma- ja oviverhokojeet! Nämä kiertoilmakojeet eivät jätä ketään kylmäksi. Oviverhot pitävät kylmän ja epäpuhtaudet ulkona sekä lämmön sisällä tyylikkäästi, tehokkaasti ja hiljaisesti. Vuosikymmenten kokemus ja pitkäjänteinen tuotekehitystyö on johtanut laitteistoon, jossa viimeistelty ulkokuori kätkee sisälleen huippulaadukkaat komponentit muodostaen yhdessä tehokkaan kokonaisuuden.

Wing:

Volcano:

kanavapuhallin
säätöpelti
poistoventtiili
kattolapivientisarja

Esitteet

Esitteitä – VTS kiertoilma- ja oviverhokojeet
Esitteitä – DeeKax Esitteitä – DeeKax Esitteitä – DeeKax
Esitteitä – Vallox

Selaa tuotekatalogiamme

Laatua etusivusta takakanteen

Selaa tuotekatalogiamme tästä

“WaBeK tarjoaa vain sellaisia ilmanvaihto- ja kattotuotteita, joiden laatuun voit luottaa. Ja jotka ovat mahdollisimman käteviä myös asentaa, niin että hommat sujuvat tehokkaasti.”

Aluepäällikkö Marko Pajari, LVI-WaBeK Oy

Yhteistyökumppanimme