Eristeiden laatu varmistaa käyttöturvallisuuden ja toimivuuden

LVI-tukkumme eristevalikoimaan kuuluu mm. korkealaatuisia Kaimann-solukumimattoja ja -solukumisukkia sekä Rockwool-eristyskouruja, -ilmastointimattoja ja -aluverkkomattoja. Saat meiltä tietysti myös eristystarvikkeet ja PVC-päällysteet.

Ammattimies tietää putkistojen laadukkaan eristämisen tärkeyden – se minimoi energiahäviön ja varmistaa sekä käyttöturvallisuuden että toimivuuden. Eristyksen laatu näkyy myös rakennuksen käyttökustannuksissa.

Solukumien edelläkävijän laatua

Kaimann GmbH on ollut solukumien edelläkävijä jo vuosikymmenien ajan. Yrityksen laadunvalvonta ulottuu raaka-ainekontrollista lopputarkastukseen. Kaikki yrityksen toiminnot on DIN EN ISO 9001:2000 -sertifioitu.

Erittäin joustavien solukumimattojen ja -sukkien materiaalina on CE-hyväksytty, synteettisestä kumista valmistettu soluvaahto. Ne ovat itsestään sammuvia, eivät johda tulta eivätkä muodosta palavia pisaroita. Tuotannossa ei ole käytetty CFC:tä, HFCKW:tä, formaldehydiä eikä kadmiumia. Mattojen lämpötila-alue on ­–200/+90, sukkien –50/+110.

Taipuisat Universal-eristyskourut

Maailman suurin vuorivillan tuottaja Rockwool on tuonut markkinoille Universal-eristyskourut. Nämä kourut ovat patentoidun valmistustekniikkansa ansiosta niin taipuisia, että ne mukautuvat kätevästi käyrienkin putkien ympärille leikkaamatta. Käyttö lämpö- ja käyttövesiputkien lämpö-, hikoilu- ja äänieristykseen. Paloluokka A2, kuidun sulamislämpötila yli 1000 °C.

Allergiatunnuksen saaneet ilmanvaihtokanavaeristeet

Tutustu verkkokaupassa myös Insuplast-ilmanvaihtokanavaeristeisiin. Niiden materiaalille on myönnetty oikeus käyttää Allergia- ja astmaliiton allergiatunnusta.

solukumisukka
verkkomatto
solukumisukka
verkkomattopaketti

Esitteet

Esitteitä – Kaimann

Selaa tuotekatalogiamme

Laatua etusivusta takakanteen

Selaa tuotekatalogiamme tästä

Yhteistyökumppanit