LVI-TUKKU / TUOTTEET

Energia ja lämmitys

KYSY LISÄÄ MYYJILTÄMME tai tutustu tuote-esitteisiin

Miellyttävää lämpöä koteihin ja työpaikoille

Lämmitysjärjestelmän toimivuus Suomen vaihtelevassa ilmastossa on ensiarvoisen tärkeää kodin ja työpaikkojen viihtyisyyden kannalta. OnePipe-lattialämmitys takaa miellyttävän lämmityksen, joka on luotettava ja helppo käyttää.

Helposti asennettava lattialämmitys

OnePipe -lattialämmitys täyttää kaikki eurooppalaiset standardit. Tuotteilla on 10 vuoden tehdastakuu. Helppokäyttöinen järjestelmä on turvallinen, luotettava ja terveellinen – se muun muassa vähentää huonepölyn nousemista ilmaan. Myös asentaminen sujuu näppärästi.

Energiatehokas

Koska OnePipe -lattialämmitys toimii minkä tahansa energialähteen kanssa, voit aina valita juuri sinun käyttöösi sopivimman vaihtoehdon – kaukolämmön, maalämmön, ilmavesilämpöpumpun, aurinkoenergian, öljy-, puu-, pelletti- tai hakelämmityksen. Järjestelmän oikein mitoitettu putkikoko takaa ihanteellisen virtaaman putkistoissa – ja samalla se varmistaa parhaan energiatehokkuuden. OnePipe-lattialämmitys onkin erinomainen ratkaisu nykypäivän rakennusten lämmitysjärjestelmäksi.

OnePipe-lattialämmitysjärjestelmän edut

  • Järjestelmän suunnittelun lähtökohtana on tuoda markkinoille yksinkertainen ja toimiva lattialämmitysjärjestelmä, joka on suunniteltu suomalaiseen rakentamistapaan. Tämä on johtanut luotettavaan järjestelmään, jonka käyttö ja asennus on helppoa ja sen ovat huomanneet myös asiakkaamme.
  • Asiantunteva suunnittelu yhdistettynä laadukkaisiin Euroopassa ISO9001-sertifioidussa tuotantolaitoksessa valmistettuihin komponentteihin tuottavat järjestelmän, mikä ei vaadi suuria ponnisteluita asennuksessa tai sen jälkeen.
  • Luotettavuuden ja pitkäikäisyyden vuoksi suosituimpia termostaattimallejamme ovat mekaaniset, 230V jännitteellä toimivat termostaatit. Termostaatissa on peitekehys, joka helpottaa kojerasia-asennusta.
  • Toimilaitteen pistokeliitäntä sekä mahdollisuus avata toimilaite käsin sitä irrottamatta auttavat järjestelmän vaivattomassa käyttöönotossa ja säästävät kuluja. Ilmaus voidaan tehdä myös toimilaitetta irrottamatta ja asennus onnistuu ilman ylimääräistä voimaa, kun venttiili ei vastusta asennusta. Kiinteistön omistajalle pistokeliitäntä tarkoittaa huollon helppoutta. Toimilaitteen vaihtoon ei tarvita sähköalan ammattipätevyyttä.

Esitteet

Esitteitä – VTS kiertoilma- ja oviverhokojeet
Esitteitä – OnePipe lattialämmitys Esitteitä – OnePipe lattialämmitys

Selaa tuotekatalogiamme

Laatua etusivusta takakanteen

Selaa tuotekatalogiamme tästä
juho

”Meillä on 15 vuoden kokemus lattialämmitysjärjestelmien suunnittelusta ja mitoituksesta. Olemme saaneet urakoitsijoilta myönteistä palautetta sen putkien asennettavuudesta.”

Juho Jurvelin, LVI-WaBeK Oy

Yhteistyökumppanit