LVI-TUKKU / TUOTTEET

Laadukkaat LVI-tuotteet tuoteryhmittäin

Vain paras on kyllin hyvää asiakkaillemme

Yhteistyökumppaneita valitessamme noudatamme arvojamme ja tavoitteitamme. Pidämme arvossa pitkäaikaisia kumppanuuksia – näin voimme määrätietoisesti ja suunnitelmallisesti kehittää yhteistyötä. Ammattiylpeys ja vuosien kokemus takaavat hyvän lopputuloksen. Joukossa ei saa olla yhtään heikkoa lenkkiä.

Tältä pohjalta meille on karttunut monipuolinen ja loistava joukko yhteistyökumppaneita, jotka ovat tunnettuja laadukkaista tuotteistaan. Tällaisia on esimerkiksi Kuterlite, jonka nimeämme tässä ja nyt kutteriliittimien isäksi nro 1. Tai Wavin, jonka Tigris K1 -komposiittiputki on ensimmäinen PPSU-osa markkinoilla.

Maineikas Wieland puolestaan on Euroopan markkinoilla pisimpään kuparia myynyt toimittaja, jonka tuotekehitys kulkee edelleen kohisten.

Tältä sivulta alempaa näet yhdellä silmäyksellä valikoimassamme olevat tuoteryhmät. Klikkaamalla sinua kiinnostavia linkkejä pääset syvemmälle tarjontaamme.

Selaa tuotekatalogiamme

Laatua etusivusta takakanteen

Löydät monipuolisesta tuotevalikoimastamme LVI-alan parhaita tarvikkeita niin putkiremonttiin kuin vaativiin uudisrakennus-, teollisuus- ja infrakohteisiinkin.

Laajennamme jatkuvasti valikoimaamme – mutta sen tärkeimmät kriteerit säilyvät, ja niistä ensimmäinen on laatu. Panostamme siihen ja valitsemme tavarantoimittajiksi vain Euroopan johtavia valmistajia, oman alansa huippuosaajia.