Soudal Fix All liima-/tiivistemassat WaBeKilta!

18.12.2020

Soudal Fix All liima-/tiivistemassat WaBeKilta!

 

Ammattilaisten kautta maailman tuntemat ja arvostamat Soudal -liima-/tiivistemassat ovat saapuneet LVI-WaBekin valikoimiin ja Soudal -tuotevalikoiman löydät myös helposti Wa’Shopista.

 

Soudalin historia alkaa Belgiasta vuonna 1966, jolloin Soudal aloitti Turnhoutissa silikonien tuotannon. Tänä päivänä Soudal on yksi maailman suurimmista rakennuskemikaalien tuottajista ja mm ylivoimaisesti suurin polyuretaanivaahdon valmistaja. Perheyrityksenä edelleen toimiva Soudal tunnetaan myös innovaatioistaan ja Soudal ylpeänä kertookin noin 300 keskimääräisestä vuosittaisesta tuotekehitysprojektista.

 

Asiakaslupauksena voimme nyt ylpeästi luvata, että saat LVI-alan käytetyimmät ja halutuimmat rakennuskemikaalien kärkituotteet heti mukaasi LVI-WaBeKin noutomyymälöistä.

Esimerkkeinä valtakunnan halutuin kirkas pyttyliima Soudal Fix All Crystal on saatavana perinteisen 290ml patruuna lisäksi myös ahtaisiin kohteisiin paremmin mahtuvana Soudal Fix All Crystal Presspack inä, joka 200ml painepakkauksen ansiosta on paitsi käytettävissä ilman työkaluja mahdollistaa myös paremman työjäljen tasaisen massansyöttönsä ansiosta. Itsessäänhän Soudal Fix All Crystal on tunnetusti erittäin huomaamaton ja monikäyttöinen liima-/tiivistemassa, jolla lisäksi hyväksynnät elintarvike ja juomavesikohteisiin.

Kiireisemmille keikoille tarjolla on markkinoiden nopeimmin kuivuva pyttyliima Soudal Fix All Turbo, jolla asentaessa liimattua esinettä saa kevyesti rasittaa jo 20 minuutin kuluttua ja liimaus on loppuluja 3 tunnissa!

Kaikki Soudal -liima-/tiivistemassat ovat päällemaalattavissa. Soudal Fix All -tuotteet MS -polymeeripohjaisina ovat lisäksi isosyanaattivapaina täysin myrkyttömiä ja tartunnaltaan huippuluokkaa tarttumalla kosteisiinkin pintoihin tai tarpeen tullen jopa veden alla!

Fix All -tuoteperheen kaikki tuotteet ovat homesuojattuja ja kuivuvat ympäröivän kosteuden ansiosta, jolloin lisäetuna avatut Fix All -tuubit säilyvät käyttökelpoisina huomattavasti perinteisiä liima-/tiivistemassoja pidempään.

Tarjolla valikoimissamme:

Soudal Fix All -tuoteperhe, monipuoliset MS -polymeeripohjaiset liima-/tiivistemassat:

Crystal: Täysin kirkas ”pyttyliima”, huomaamattomin liima-/tiiviistemassa. Elintarvike- ja juomavesihyväksytty

Turbo: Nopein ”pyttyliima” – rasitettavissa 20 min kuluttua liimauksesta, loppulujuus 3 tunnissa

Flexi: Elastisin – murtovenymä jopa 750%! Elintarvikehyväksytty ja M1 -luokiteltu liima-/tiivistemassa kanavatöihin. Paras vaihtoehto myös tärinäalttiisiin kohteisiin.

High Tack: Vahva alkutartunta – markkinoiden vahvin lopputulos: vetolujuus 320 kg/10cm². M1 -sisäilmaluokitus.

X-Treme: Vahvin alkutartunta: markkinoiden tarttuvin voimaliima – välitön tartuntalujuus 400 kg/m² 

Presspack: Fix Allit 200 ml helppokäyttöisissä ja ahtaisiinkin kohteisiin sopivissa painepulloissa

  • Fix All Crystal Presspack, kirkas ”pyttyliima” painepakkauksessa. Elintarvike- ja juomavesihyväksytty.
  • Fix All Flexi Presspack, valkoinen. Elastisin painepakkauksessa – murtovenymä jopa 750%! Elintarvikehyväksytty ja M1 -luokiteltu liima-/tiivistemassa. Paras vaihtoehto myös tärinäalttiisiin kohteisiin.

Liimamassojen kanssa työskenneltäessä, ja muutoinkin etenkin näin koronan keskellä puhtaus ja siten myös työturvallisuus on tärkeässä roolissa ja tähän monikäyttöiset Joints Wipes -puhdistusliinat tarjoavat loistavat vaihtoehdot sekä kiinteisiin työpisteisiin että työmaita kiertäville käyttäjille.

Ne ovat sekä erittäin tehokkaita että monikäyttöisiä ja soveltuvat mm. liimojen, maalien, liimamassojen, kovettumattoman polyuretaanivaahdon, öljyjen ja rasvojen poiston käsistä, työkaluista ja yleisesti kovilta pinnoilta. Puhdistat siis perinteisten käsien puhdistuksen lisäksi myös työkalusi, fixaat lopuksi työkohteesi – pyyhit jopa sormenjäljet tarvittaessa.

Tehokkaissa, mutta erittäin käsiystävällisissä Joints Wipes -puhdistusliinoissa on laboratoriotestattu antibakteerisuus – tappaa puhdistettavilta pinnoilta 99,99% bakteereista (EN13697).

Joints Wipes 80 -puhdistusliinat on pakattu 80 liinan suljinkorkillisiin teollisuuspyyhepakkauksiin ja Joints Wipes 10 -taskupakkaukset kulkevat mukana vaikkapa käyttäjänsä liivin- tai rintataskussa.

 

 


LVI-tukkuliikkeen uutisia!

Tilaa uutiskirjeemme. Saat kätevästi tietoa LVI-alan ajankohtaisista asioista, uutuuksista, tarjouksista, tapahtumista... Täytä ja lähetä lomake – ja se on siinä!

[mc4wp_form id="1746"]