Wa´Center Jyväskylän avajaiset 13.8

10.07.2020

Wa´Center Jyväskylän avajaiset 13.8

LVI-WaBeKin uusin 24/7 -noutomyymälä valmistuu kovaa vauhtia Jyväskylään Seppälän alueelle, osoitteeseen Vasarakatu 23B. Myymälä toimii LVI-WaBeKin ainutlaatuisen konseptin mukaisesti ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Arkipäivisin myymälässä on henkilökuntaa palvelemassa asiakkaita ja muina aikoina asiakkaat voivat ostaa tarvitsemiaan tuotteita omatoimisesti. Käytössä on LVI-WaBeKin kehittämä ja patentoima mobiilia etälukutekniikkaa hyödyntävä palvelu. Asiakkaat keräävät tarvitsemansa tuotteet koriin ja kirjaavat ostamansa tuotteet matkapuhelimen avulla tilausjärjestelmään. Yksinkertainen ja helppo ostotapa mahdollistaa tuotteiden saatavuuden urakoitsijoille juuri silloin kuin tuotteita tarvitaan esimerkiksi kiireellisissä päivystystehtävissä.

Alla kutsu – Tervetuloa avajaisiin tutustumaan uuteen myymälään, ainutlaatuiseen SuperService-palveluumme sekä kattavaan tuotevalikoimaamme ja huipputuotteisin!


Lisää ajankohtaisia uutisiamme

LVI-tukkuliikkeen uutisia!

Tilaa uutiskirjeemme. Saat kätevästi tietoa LVI-alan ajankohtaisista asioista, uutuuksista, tarjouksista, tapahtumista... Täytä ja lähetä lomake – ja se on siinä!