Hae myyntitiimiimme: etsimme Etelä-Suomeen asiakaspäällikköä ja myyntiedustajaa

20.05.2021

Hae myyntitiimiimme: etsimme Etelä-Suomeen asiakaspäällikköä ja myyntiedustajaa

 

Panostamme edelleen Etelä-Suomen alueen kehitykseen, kasvuun ja organisaatiomme vahvistamiseen, joten etsimme SuperService-henkiseen joukkoomme asiakaspäällikköä sekä myyntiedustajaa!

Asiakaspäällikkö, Etelä-Suomi

Haemme Etelä-Suomen asiakaspäällikön rooliin kokenutta LVI-myynnin ammattilaista. Asiakaspäällikkönä vastaat yhteistyön kehittämisestä olemassa olevien ja uusien asiakkaiden kanssa. Kokemuksesi ja taitosi huomioiden keskustelemme mielellämme vastuistasi myyntitiimissämme ja räätälöimme sinulle sopivan tehtävän ja vastuualueen.

Odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä:
kokemusta LVI-alalta asiakaspalvelu ja myyntitehtävistä
– asiakaspalvelukykyä ja -asennetta
– valmiutta liikkua ja edustaa aktiivisesti kentällä
– kykyä kehittää positiivisella otteella myyntiä Etelä-Suomen alueella osana myyntitiimiämme

Myyntiedustaja, Etelä-Suomi

Olet myyntihenkinen asiakaspalvelija ja omaat mielenkiinnon LVI-teknisiin tuotteisin ja siten omaksut teknisiä asioita hyvin. Myyntiedustajana tehtäviisi kuuluu monipuolinen asiakaspalvelu ja uusasiakashankinta. Olet valmis liikkumaan kentällä asiakkaiden parissa.

Odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä:
mielenkiintoa ja positiivista paloa myynnin tehtävään ja asiakaspalveluun LVI-alalla
– omaksumiskykyä rakennusteknisiin ja/tai taloteknisiin tuotteisiin
– asiakaspalvelukykyä ja -asennetta
– valmiutta kentällä liikkumiseen sekä asiakkuuksien monipuoliseen hoitoon

Palamme halusta palvella asiakkaitamme joka päivä paremmin, ja tähän SuperService-tiimiimme kutsumme sinua! Tarjoamme paikan innovatiivisessa ja kasvavassa työympäristössä & menestysmahdollisuudet LVI-tukkukaupan parissa. Toivottavasti tapaamme työhaastattelussa!

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jätä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 27.5.2021 osoitteeseen rekry@lvi-wabek.fi, merkitse otsikkokenttään ”asiakaspäällikkö Etelä-Suomi” tai “myyntiedustaja Etelä-Suomi” sen mukaan, kumpaan tehtävään haet. Lisätietoja tehtävistä antaa myyntijohtaja Timo Sarlin, 044 9066 897, timo.sarlin@lvi-wabek.fi.


LVI-tukkuliikkeen uutisia!

Tilaa uutiskirjeemme. Saat kätevästi tietoa LVI-alan ajankohtaisista asioista, uutuuksista, tarjouksista, tapahtumista... Täytä ja lähetä lomake – ja se on siinä!

[mc4wp_form id="1746"]