Myyntipäällikkö Espooseen

09.09.2020

Myyntipäällikkö Espooseen

Myyntipäällikkö, Espoo

Panostamme edelleen voimakkaasti Etelä-Suomen alueen kehitykseen ja kasvuun, joten etsimme joukkoomme sinua LVI-myynnin ammattilainen. Myyntipäällikkönä vastaat yhteistyön kehittämisestä olemassa olevien asiakkaiden kanssa ja omaat taidot uusien asiakkaiden hankkimiseen.

Kokemuksesi ja taitosi huomioiden olemme avoimia keskustelemaan vastuistasi myyntitiimissämme ja räätälöimään sinulle sopivan tehtävän ja vastuualueen.

Odotamme tehtävään tulevalta henkilöltä:

  • kokemusta LVI-alalta myyntitehtävistä
  • kykyä hallita ja kehittää positiivisella otteella myyntiä Etelä-Suomen alueella
  • asiakaspalvelukykyä ja -asennetta
  • tiimityötaitoja ja kykyä kehittää tiimin työskentelytapoja
  • valmiutta liikkua ja edustaa aktiivisesti kentällä

Tarjoamme sinulle paikan innovatiivisessa ja kasvavassa työympäristössä. Jatkuva tuote- ja palvelukehityksemme takaavat sinulle hyvän ja menestyksellisen uran LVI-WaBeK Oy:ssä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Jätä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 27.9.2020 osoitteeseen rekry@lvi-wabek.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa COO, myyntijohtaja Timo Sarlin, 044-9066897, timo.sarlin@lvi-wabek.fi.


LVI-tukkuliikkeen uutisia!

Tilaa uutiskirjeemme. Saat kätevästi tietoa LVI-alan ajankohtaisista asioista, uutuuksista, tarjouksista, tapahtumista... Täytä ja lähetä lomake – ja se on siinä!

[mc4wp_form id="1746"]