Haemme logistiikan työnjohtajaa Espooseen

12.01.2021

Haemme logistiikan työnjohtajaa Espooseen

 

 

Etsimme nyt logistiikkaosastollemme Espoon keskusvarastollemme

TYÖHÖN OSALLISTUVAA LOGISTIIKAN TYÖNJOHTAJAA

Tehtävässäsi osallistut jokapäiväiseen operatiiviseen toimintaan ja toimit esimiehenä noin 10 henkilön logistiikkaosastolle. Tärkeimmät työtehtäväsi on varmistaa pysyminen vaaditussa toimitusvarmuudessa, resurssien suunnittelu, yleisestä järjestyksestä ja siisteydestä huolehtiminen, perehdytykset ym. yleiset logistiikan esimiehen työtehtävät. Toimit myös logistiikkapäällikön sijaisena. Työaikasi sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville. Työaika on välillä 06:00 – 20:00, painottuen aamuvuoroihin.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävässä menestyminen vaatii aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä ja logistiikka-alalta. Edellytämme lisäksi vähintään kohtuullista osaamista MS Office ohjelmista (Excel ja Word), sekä suomen ja englannin suullista taitoa. Ihmisenä olet motivoiva ja kannustava ja sinulla tulisi olla aito into esimiestyötä ja toimintojen kehittämistä kohtaan. Etunasi toimii eriasteiset logistiikka-alan koulutukset. Arvostamme myös joustavuutta työaikojen suhteen.

Tarjoamme sinulle

-vastuuta osaamisesi mukaan

-joustavan ja todella monipuolisen työnkuvan

-tilaisuus olla mukana hyvässä porukassa toteuttamassa ja kehittämässä vahvasti eteenpäin meneviä logistiikan prosesseja

-vakituisen työpaikan

 

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteeseen tuomo.allinen@lvi-wabek.fi, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa lögistiikkapäällikkö Tuomo Allinen, tuomo.allinen@lvi-wabek.fi , p. 0447748581, arkisin klo. 9-15

 

 

 

 


LVI-tukkuliikkeen uutisia!

Tilaa uutiskirjeemme. Saat kätevästi tietoa LVI-alan ajankohtaisista asioista, uutuuksista, tarjouksista, tapahtumista... Täytä ja lähetä lomake – ja se on siinä!

[mc4wp_form id="1746"]