C-kortillinen varastotyöntekijä, tule tiimiimme!

01.12.2021

C-kortillinen varastotyöntekijä, tule tiimiimme!

Toimintamme kasvun kiihtyessä joukkomme kaipaa jälleen vahvistuksia! Haemmekin nyt Espooseen

C-KORTILLISIA VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Tiimissämme on avoinna kaksi paikkaa, joiden sisältö voidaan räätälöidä osaamisesi mukaan.

C-kortilliselle, ammattipätevyyden omaavalle osaajalle tarjoamme varastotyötehtävien, kuten keräilyn, vastaanoton sekä hyllytyksen lisäksi tavarankuljetusta yhtiön omalla pakettiautolla ja/tai kuorma-autokalustuksella. Työtehtävistä noin kolmannes on kuljetusta, muu varastotyötä.

Älä kuitenkaan epäröi jättää hakemusta, vaikket omaisi C-korttia ja ammattipätevyyttä, sillä täydennämme tiimiämme tarvittaessa myös pelkästään varastotyöhön keskittyvällä työnkuvalla.

Molemmissa tapauksissa asiakaskohtaamiset ovat päivittäisiä, joten arvostamme SuperService-henkistä palveluasennetta, hyvää tekemisen meininkiä, huumoria ja luotettavuutta. Muutoin toivomme sinulta
– positiivista tiimityöskentelyasennetta
– tehokasta työskentelyrytmiä
– hyvää suomen kielen taitoa
– rempseää asiakaspalveluotetta

Lisäksi vähintään toiseen täytettävistä tehtävistä edellytämme C-korttia ja voimassa olevaa ammattikuljettajan pätevyyttä. Kokemus trukkikalustosta ja mahdollinen aikaisempi kokemus logistiikka-alalta luetaan eduksi.

Työtehtävät sijoittuvat arkipäiville klo 6-20 välille.

Mikäli tunnistat itsesi hakukuvauksestamme, ja haluat lisäksi tulla osaksi SuperService-tiimiämme, emme malta odottaa hakemustasi!  Meillä pääset osaksi tiimiä, jossa voit myös vaikuttaa omaan työhyvinvointiisi: juuri päättyneeseen työhyvinvointikyselyymme vastasi 91% kaikista työntekijöistämme!

Haluatko kuulla lisää avoinna olevasta tehtävästä? Tai siitä, millaista meillä on olla töissä? Vastauksia kysymyksiisi antaa logistiikkapäällikkö Tuomo Allinen, tuomo.allinen@lvi-wabek.fi, p. 0447748581, arkisin klo 9-15.

Käy myös kurkkaamassa somekanaviemme lisäksi hiljattain käyttöönotettu Instagram-tunniste #wabekpower, jonka alle keräämme satunnaisia otoksia työstämme & WaBeKista!

Haku on avoinna 3.1.2022 asti, mutta lähetäthän CV:si ja hakemuksesi pikaisesti osoitteeseen tuomo.allinen@lvi-wabek.fi, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Toivottavasti tapaamme haastattelussa!


Lisää ajankohtaisia uutisiamme

LVI-tukkuliikkeen uutisia!

Tilaa uutiskirjeemme. Saat kätevästi tietoa LVI-alan ajankohtaisista asioista, uutuuksista, tarjouksista, tapahtumista... Täytä ja lähetä lomake – ja se on siinä!

[mc4wp_form id="1746"]