Haemme Business Development Manageria

12.01.2022

Haemme Business Development Manageria

Jatkuvan kasvumme tueksi haemme nyt LVI-WaBeKille

Business Development Manageria

skaalaamaan toimintaamme ja siten vauhdittamaan laajentumistamme entistä kovempaan tahtiin.


Tässä roolissa tehtäväkenttänäsi on laajentaa toimintaamme ensisijaisesti kasvattamalla Wa’Center-myymälöiden valtakunnallista määrää tasaiseen tahtiin. Vastaat näiden kasvuprojektien valmistelu-, toteutus- ja jalkautusvaiheista alusta loppuun, eli johdat projekteja aina uusien toimitilojen kartoituksesta myymälöiden avaamiseen ja toiminnan aloitukseen asti. Tässä tehtävässä tarvitaankin kokemusta kiinteistö- ja/tai myymäläverkoston kehitystehtävistä sekä laajojen projektien onnistuneista läpiviennistä. Odotamme, että pystyt myös vastaamaan kasvun edellyttämistä rekrytoinneista joko itsenäisesti tai muun organisaation tukemana.


Menestyt roolissa, jos

– omaat vahvan osaamisen sekä referenssejä menestyksellisistä projektinhallintakokonaisuuksista
– olet jo työskennellyt kiinteistö- ja/tai myymäläverkostojen kehittämisen parissa
– työskentelytyylisi on systemaattinen, tarkka sekä tuloksellinen
– sinulla on erinomaiset neuvottelu- ja viestintätaidot
– omaat tehtävänkuvaan soveltuvan laajan sidosryhmäverkoston

Odotamme sinulta

– relevanttia kaupallista tai teknistä tutkintoa
– aiempaa työkokemusta sekä onnistuneita näyttöjä projektinhallintatehtävistä sekä kiinteistö- ja/tai myymäläverkoston kehitystehtävistä
– valmiuksia vastata kasvuprojektien edellyttämistä rekrytoinneista
– nopeaa oppimiskykyä sekä tehokkuutta toimia laajojen ja monisyisten kokonaisuuksien parissa
– selkää ja relevanttia suullista ja kirjallista viestintää niin johdon kuin sidosryhmien suuntaan
– hyviä MS Office -taitoja, erityisesti Excel- ja PowerPoint-osaamista, PowerBI-osaaminen katsotaan eduksi


Etsimmekin tehtävään henkilöä, joka on nopea omaksumaan laajoja kokonaisuuksia sekä työskentelemään tehokkaasti kohti tavoitteita. Pidät huolen tarpeellisesta dokumentoinnista sekä eri osa-alueiden etenemisestä sovitusti, ja olet aina tietoinen seuraavista toimenpiteistä ja niiden tärkeysjärjestyksestä. Työsi tulokset konkretisoituvat uusien Wa’Centereiden onnistuneina avauksina.

Työpaikan sijainti pääkaupunkiseudulla; tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista kotimaassa.


Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaamme, joiden työn tuottavuutta haluamme olla kasvattamassa hyvinvoivan henkilöstön voimin. Asiakkaidemme arvostama SuperService-palvelukonsepti tukee toimintaamme sekä kasvuamme. Yritystämme ohjaa jatkuva kehittyminen, ja tarjoammekin Business Development Managerille ainutlaatuiset menestysmahdollisuudet tukkukaupan kasvun toteuttajana. Tähän aktiiviseen ja innovatiiviseen tiimiimme kutsumme sinua– toivottavasti tapaamme haastattelussa!


Haluatko kuulla lisää avoinna olevista tehtävistä? Tai siitä, millaista meillä on olla töissä? Vastauksia kysymyksiisi antaa toimitusjohtaja Kimmo Pelkonen, kimmo.pelkonen@lvi-wabek.fi, 040 5413 375.

Mikäli tunnistat itsesi hakukuvauksestamme, ja haluat osaksi SuperService-tiimiämme, emme malta odottaa hakemustasi!  Haku päättyy 10.2.2022, mutta lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen pikaisesti osoitteeseen rekry@lvi-wabek.fi, sillä etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana. Sähköpostin aihekenttään tunnisteeksi ”Business Development Manager”.


Lisää ajankohtaisia uutisiamme

LVI-tukkuliikkeen uutisia!

Tilaa uutiskirjeemme. Saat kätevästi tietoa LVI-alan ajankohtaisista asioista, uutuuksista, tarjouksista, tapahtumista... Täytä ja lähetä lomake – ja se on siinä!

[mc4wp_form id="1746"]