“Korona kehittää”

26.05.2020

“Korona kehittää”

Rakentamiseen koronan ennakoidaan iskevän syksylle ja vaikutukset voivat näkyä alallamme pitkään.

Maalta katsottuna globaali maailmankuva on tuttu käsite. Nyt katsomme, että olemme merellä, jossa tuntemattomia asioita on enemmän. Myrskyn kohdatessa hyvät neuvot ovat tarpeen. Mikä tulee olemaan lopullinen harjan korkeus? Mistä päin tuuli puhaltaa? Missä kurssissa myrsky tulee kohdata?

Paljon siis kysymyksiä, mutta hyviä neuvoja vähemmän. Selvää on se, että myrskyssäkin on hyötyä voimasta ja nopeudesta. Hyvä yhteishenki on kuitenkin avaintekijä.

Ensilaineet ovat osoittaneet, että olemassa olevat trendit vahvistuvat. Digitaalisten palveluiden kysyntä kasvaa, datan merkitys korostuu ja ihmiset haluavat pysyä entistäkin terveempinä.

Koronan kohdatessa otimme asiat vakavasti ja panostamme tulevaisuudessa entistä voimakkaammin henkilökuntamme hyvinvointiin sekä digitaalisen kaupan kehittämiseen.

Käynnistimme henkilöstöllemme liikuntakampanjan, joka alkoi koko henkilökuntaa koskevalla lenkkitossuinvestoinnilla. Nyt käynnissä on kävely- sekä juoksukampanja, jossa kaikki voittavat. Maksamme kävellen tai juosten tehdystä lenkistä kilometrirahaa 1 e/km.

Tarvitsemme koko henkilökunnan kapasiteetin tuleviin hankkeisiin.

Koronahankkeita on useita

Jyväskylään aukeaa uusi myymälä kesän lopussa ja vuoden lopussa Ylöjärven ja Tampereen rajalle valmistuu uusi nykyaikaisella tekniikalla varustettu liiketila.

Juuri käynnistetyn logistiikan kehittämishankkeen ansiosta tulemme parantamaan merkittävästi koko Suomen logistista toimitusnopeutta- ja varmuutta. Tulemme tarjoamaan asiakkaille ennen näkemättömiä logistisia palveluita.

Panostamme myös merkittävästi tuotevalikoimaamme sekä näihin liittyviin palveluihin. Palveluita varten perustettava suunnitteluyhtiö tulee palvelemaan asiakkaita LVIA-suunnittelu sekä massalaskentapalveluissa.

Hyvät neuvot ja yhteistyö kunniaan

Kiitämme asiakkaita juuri valmistuneen asiakaskyselyn kehitysneuvoista ja positiivisesta palautteesta. Tulosten mukaan meillä asioidaan ennen muuta parhaan palvelun vuoksi, mutta myös kilpailukykyiset hinnat saivat kiitosta.

Hyvään asiakaskommunikaatioon pohjaava yhteistyö ratkaisee edelleen meidän tulevaisuutemme. Toivommekin, että saamme olla edelleen ratkaisemassa ongelmianne nopealla, tehokkaalla ja ystävällisellä palvelulla.

SuperService – Tuottavaa ja Turvallista tukkukauppaa.

Kimmo Pelkonen, CEO


LVI-tukkuliikkeen uutisia!

Tilaa uutiskirjeemme. Saat kätevästi tietoa LVI-alan ajankohtaisista asioista, uutuuksista, tarjouksista, tapahtumista... Täytä ja lähetä lomake – ja se on siinä!