Haussa asiakaspäällikkö Ouluun

28.04.2021

Haussa asiakaspäällikkö Ouluun

 

Etsimme LVI-WaBeK Oy:lle asiakaspäällikköä Ouluun

Panostamme Pohjois-Suomen alueen kehitykseen ja kasvuun, ja etsimme joukkoomme vahvaa LVI-myynnin ammattilaista. Asiakaspäällikkönä vastaat yhteistyön kehittämisestä olemassa olevien sekä uusien asiakkaiden kanssa erinomaisten tiimityötaitojen siivittämänä.

Kokemuksesi ja taitosi huomioiden olemme avoimia keskustelemaan roolistasi myyntitiimissämme ja räätälöimään sinulle sopivan tehtävän ja vastuualueen.

Odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä
– SuperService-henkistä asiakaspalvelukykyä ja -asennetta
– valmiutta liikkua ja edustaa aktiivisesti kentällä
– kykyä kehittää positiivisella otteella myyntiä Pohjois-Suomen alueella
– kokemusta LVI-alan myyntitehtävistä.

Tarjoamme sinulle paikan innovatiivisessa ja kasvavassa työympäristössä. Palamme halusta palvella asiakkaitamme joka päivä paremmin, ja tähän SuperService-tiimiimme kutsumme sinua! Jatkuva tuote- ja palvelukehityksemme takaavat sinulle hyvän ja menestyksellisen uran LVI-tukkukaupan parissa, joten toivottavasti tapaamme työhaastattelussa!

Työ on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen; aloitus sopimuksen mukaan.

Jätä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen otsikolla ”asiakaspäällikkö” osoitteeseen rekry@lvi-wabek.fi mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 23.5.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Marko Pajari puh. 044 7752 447 tai sähköpostitse marko.pajari@lvi-wabek.fi.


LVI-tukkuliikkeen uutisia!

Tilaa uutiskirjeemme. Saat kätevästi tietoa LVI-alan ajankohtaisista asioista, uutuuksista, tarjouksista, tapahtumista... Täytä ja lähetä lomake – ja se on siinä!

[mc4wp_form id="1746"]