SuperCenter Helsingin Suutarilaan

09.01.2019

SuperCenter Helsingin Suutarilaan

 

LVI-WaBeK avaa uuden 24/7-noutomyymälän SuperCenterin Suutarilaan

Avajaisia vietetään ystävänpäivänä 14.2. Tervetuloa!   KUTSU

 

LVI-WaBeKin uusi 24/7 DriveIn noutomyymälä valmistuu kovaa vauhtia kehä III kupeeseen Helsingin Suutarilaan. Myymälä toimii LVI-WaBeKin ainutlaatuisen konseptin mukaisesti ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Arkipäivisin myymälässä on henkilökuntaa palvelemassa asiakkaita ja muina aikoina asiakkaat voivat ostaa tarvitsemiaan tuotteita omatoimisesti. Käytössä on LVI-WaBeKin kehittämä ja patentoima mobiilia etälukutekniikkaa hyödyntävä palvelu. Asiakkaat keräävät tarvitsemansa tuotteet koriin ja kirjaavat ostamansa tuotteet matkapuhelimen avulla tilausjärjestelmään. Yksinkertainen ja helppo ostotapa mahdollistaa tuotteiden saatavuuden urakoitsijoille juuri silloin kuin tuotteita tarvitaan esimerkiksi kiireellisissä päivystystehtävissä. Lisänä uudessa myymälässä on vielä DriveIn – palvelu, jossa asiakas voi ajaa auton sisälle halliin ja pakata ostokset mukaan täällä mukavasti tuulen ja sateensuojassa.

 

Lisätietoja 24/7-toimintakonseptista ja myymälöiden avajaisista antaa Kimmo Pelkonen, toimitusjohtaja, 040 541 3375, kimmo.pelkonen@lvi-wabek.fi. Lisätietoja saatavissa myös kotisivuilta www.lvi-wabek.fi

 


LVI-tukkuliikkeen uutisia!

Tilaa uutiskirjeemme. Saat kätevästi tietoa LVI-alan ajankohtaisista asioista, uutuuksista, tarjouksista, tapahtumista... Täytä ja lähetä lomake – ja se on siinä!