LVI-TUKKU / TUOTTEET

Viemäri ja infra

KYSY LISÄÄ MYYJILTÄMME tai tutustu tuote-esitteisiin

Kestävää ja toimivaa kiinteistöviemäröintiin

Sade- ja hulevesien hallinta sekä kiinteistöjen tehokas ja toimiva viemäröinti ovat tärkeitä ympäristön, terveyden ja asumisviihtyisyyden kannalta – ja tulevaisuudessa niiden painoarvo vain kasvaa.

Suomen haasteellisissa oloissa kannattaa näissäkin asioissa panostaa laatuun. LVI-WaBeK Oy tarjoaa sinulle laadukkaat kiinteistöviemäriputket ja -yhteet sekä desibeliviemärit, samoin kuin maaviemärit, valurautaviemäriputket ja -yhteet, tuplaviemärit SV ja salaojat.

Kiinteistöviemärijärjestelmä vaativiinkin kohteisiin

Wavin-Labkon Wafix HT/PP -kiinteistöviemärijärjestelmä vie asennettuna vähemmän tilaa kuin perinteinen viemäri. Ainutlaatuinen tiiviste takaa liitoskohtiin 100 % tiiviyden. Iskunkestävä ja luja Wafix PP kestää hyvin aggressiivisia voimakkaita nesteitä ja sopii siksi jätevesien johtamiseen myös sairaaloissa ja teollisuustiloissa. Järjestelmän äänenvaimennus on erinomainen – Wafix on jopa vaimentavampi kuin monet desibeliviemärit.

PP-viemärijärjestelmässä asentamista helpottavia ominaisuuksia

Wavin SiTech+ on mineraalivahvistettu PP-viemärijärjestelmä, joka vähentää veden virtausääntä painavampien yhteiden ansiosta. Järjestelmä soveltuu sekä pieniin saneerauksiin että ison luokan kohteisiin. Rihloitetut yhteet tarjoavat hyvän tartuntapinnan ja helpottavat asentamista hankalissakin paikoissa. Merkintä 15° ja 45° välein helpottaa kiertosuuntaista kohdistusta. Erikoisrihla yhteiden pistopäässä havainnollistaa, milloin yhde on asennettu muhviin oikein.

SiTech+
SiTech+ Wavin viemärijärjestelmä
SiTech+ Wavin viemärijärjestelmä
SiTech+ Wavin viemärijärjestelmä

Esitteet

Esitteitä – wavin Esitteitä – wavin

Selaa tuotekatalogiamme

Laatua etusivusta takakanteen

Selaa tuotekatalogiamme tästä
wavin

”Wafix PP vie asennettuna vähemmän tilaa kuin perinteinen viemäri, sillä sen kolmesta kohtaa tiivistävä Fixlock® on muotoiltu niin, että muhvi on hyvin litteä.”

Tuotepäällikkö Teemu Sillvan, Wavin-Labko Oy

Yhteistyökumppanimme